Povežite se s nama

Život i društvo

Počinju Dani vjenčanja: u Areni vas čekaju besplatno šmikanje, modne revije i nagradne igre

Objavljeno:

- dana

U SUBOTU I NEDJELJU od 9 do 19 h

U subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog, u Areni Varaždin održavaju se Dani vjenčanja.

Predstavit će se izlagači iz Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije te Zagreba među kojima su saloni vjenčanica, frizerski saloni, modni saloni za žene i muškarce, modni kreatori, zlatari, cvjećari, slastičari, foto i video studiji, restorani, vinari, najmodavci svadbenih dvorana, odnosno svi bez kojih je nemoguće organizirati sve potrebno za savršeno vjenčanje. 

Sajam će biti otvoren oba dana od 9 do 19 sati, dok će ga službeno u subotu u 12 sati otvoriti varaždinski gradonačelnik Goran Habuš.

Ulaz besplatan

Uz predstavljanje izlagača koji su pripremili brojne pogodnosti i popuste za buduće mladence, te nagradne igre za posjetitelje, i ove godine posjetitelje očekuje bogati zabavno-glazbeni program kojeg će voditi poznata varaždinska voditeljica Andreja Loparić.

Održat će se modne revije u suradnji s velikim modnim kućama, salonima vjenčanica i buticima, a nosit će ih modeli s područja sjeverozapadne Hrvatske u produkciji Predraga Brkljača. 

U organizaciji Ceha frizera Varaždinske županije, frizerski saloni će imati prezentaciju izradi najljepše i najmaštovitije vjenčane frizure. I ove godine birat će se Miss Dana vjenčanja, ali i najsimpatičniji par na Danima vjenčanja. 

Nenad Kumrić – Charlie iz Tin marketinga, koji organizira ovu specijaliziranu sajamsku manifestaciju, najavio je da će na sajmu prvi put na sajmu sudjelovati vizašisti iz talijanske škole Callegari, koji će za sve zainteresirane imati cjelodnevno besplatno šminkanje i prezentaciju dnevnog i večernjeg make upa.

Ugostitelji će pak imati cjelodnevne prezentacije i degustacije, a gastronomsku ponudu imat će i bistro Time out u sklopu sajamske dvorane.

– Ulaz za posjetitelje je besplatan, no svaki posjetitelj može ostaviti dobrovoljni prilog u posebnim kutijama na ulazu u sajamsku dvoranu. Svi dobrovoljni prilozi, kao i proteklih godina, predat će se Društvu distrofičara invalida cerebralne i dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina – najavio je Nenad Kumrić – Charlie.

 

 

 

 

 

 

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Život i društvo

Prodaje se parcela bivšeg Varteksa u Ivancu, početna cijena 3,4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine RH objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu RH.

Među njima je i poziv za kupoprodaju zemljišta i zgrada bivšeg Varteksa u Ivancu.

Radi se o parceli od 10.532 metara četvornih, a početna cijena je 3,4 milijuna kuna.

Rok za podnošenje ponuda je 22. prosinca 2021. do 10 sati.

Podsjetimo, u ožujku 2019. država je darovala kompleks Varteksa Gradu Ivancu, a tada su se najavljivali veliki projekti. Godinu dana kasnije Grad Ivanec vratio je spomenuto zemljište državi. Sada država ponovo to zemljište prodaje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija za vikend u pojačanom nadzoru svih sudionika u prometu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji – ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje