Povežite se s nama

Zabava & Stil

Postavite nezavisni profesionalac i podržite freelance pokret!

Objavljeno:

- dana

UČLANITE SE U HDNP

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca različitih profesija iz svih krajeva Hrvatske poziva sve freelancere i one koji to žele postati da se besplatno učlane u njihovu udrugu. Cilj je HDNP-a ujediniti nezavisne profesionalce te od javnih institucija tražiti zaštitu, podršku i razumijevanje svakodnevnih problema nezavisnih profesionalaca koji djeluju u Hrvatskoj.

Ova neprofitna udruga nastala je s ciljem kreiranja, održavanja i promicanja zdravog profesionalnog ekosustava za sve nezavisne profesionalce koji posluju u Hrvatskoj. Suvremeni je tip sindikata baziran na vrijednostima suradnje, otvorenosti, zajedništva, pristupačnosti i održivosti. Svojim programima žele pružiti operativnu i pravnu podršku, platformu za edukaciju i profesionalni razvoj, kanale za samopromociju, umrežavanje i poslovne prilike te uredsku infrastrukturu za svakodnevni rad i/ili sastanke s poslovnim suradnicima i klijentima. Žele doprinijeti uspjehu hrvatske ekonomije, u kojoj značajnu ulogu mogu igrati mladi nezavisni radnici.

Tko može biti njihovim članom?

Programeri, dizajneri, tekstopisci, marketing stručnjaci, poslovni konzultanti, arhitekti, novinari, fotografi, blogeri, umjetnici, ilustratori, književnici, lektori, prevoditelji, projektni menadžeri, knjigovođe, producenti, snimatelji, glumci, DJi, VJi, glazbenici, sportaši, spikeri, event menadžeri, osobni asistenti, administratori, plesači, community menadžeri, promotori, edukatori i poučavatelji, PR stručnjaci, istraživači, analitičari, psiholozi, razni majstori, obrtnici i uslužni djelatnici i sl.

Učlanite se na službenim stranicama HDNP-a: http://hdnp.hr/

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

U četvrtak u Ivancu: nastup Ante Gelo banda te zvijezda „The Voicea“ i „A strane“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ante gelo band
Grad Ivanec

U povodu obilježavanja Dana grada Ivanca, u četvrtak, 24. lipnja, Grad Ivanec poziva građane na Kinotrg Ivanec od 21.30 sati – održat će se koncertni program Ante Gelo banda.

Nastupaju zvijezde The Voicea i popularne A strane Alen Đuras (vokal), Iva Ajduković (vokal), Ante Gelo (gitara) i Goran Kovačić (klavijature).

U skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, program će trajati do ponoći. Organizator manifestacije je Grad Ivanec.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Crvena jabuka i Mejaši u petak i subotu zabavljaju Varaždince, oživjet će i Uska ulica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U okviru obilježavanja Ljeta u Varaždinu, ovog će petka i subote kod Vile Bedeković nastupiti bendovi Crvena jabuka i Mejaši.

Koncert Crvene jabuke predvođen Draženom Žerićem Žerom održat će se u petak, 25. lipnja, a počinje u 21 sat. Dan kasnije, u subotu, 26. lipnja, nastupaju popularni Mejaši, s početkom također u 21 sat.

U subotu je također i Dan uske ulice. Naime, uz podršku Grada Varaždina i Turističke zajednice, Udruga „Humano&etc“ i stanari Uske ulice uživat će u pripremanju ulice za Mali Festival u srcu grada.

– Iznova osmišljavamo ulogu Uske ulice u očuvanju i promoviranju njenih sadržaja, ali i u otvaranju novih društvenih i kulturnih sadržaja, jer je simbolički prepoznata kao umjetnička ulica. Ta tajnovita ulica u samom srcu povijesne jezgre ponovo će se pretvoriti u omiljeni kutak svima koji vole umjetnost, opuštenu i ugodnu atmosferu. Namjera nam ju je oživjeti putem programa Kulturni aktivizam, tj. aktivniju ulogu kulture u oblikovanju života i identiteta samog gradskog središta – poručuju organizatori.

Na festival se prijavilo 45 izlagača – od kojih su dva vokalna izvođača, slikari, keramičari, tradicijski obrti – čipka ,tkanje, filcanje, književni salon Korzo sa svojim poetskim recitalom i izložbom fotografija Produkt dizajn, radionice za djecu /posjetioce – keramike, čipkanja, filcanja, izrade didaktičkih igračaka, modni kreatori, gosti iz Međimurske županije…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!