Književni krug Prelog, u suradnji sa Osnovnom školom Prelog, Osnovnom školom Draškovec te Srednjom školom Prelog, u srijedu, 13. veljače, slavi Valentinovo.

Uoči Valentinova, možete uživati u ugodnome društvu uz priče o velikim i malim ljubavima, poeziju i pjesmu. “Valentinovo u Prelogu” održat će se na prvom katu Muzeja “Croata insulanus” Grada Preloga, u srijedu s početkom u 18 sati. Nemojte zaboraviti na svoje ljubavi ovog Valentinova uz Književni krug Prelog, jer „Ljubav nije dovoljno posaditi, treba je i zalijevati!“

Gavranova komedija “Sve o ženama” njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rija de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaija, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska i Bangalorea…

Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.

U glavnim su ulogama Lana Gojak, Kristina Krepela i Mirela Videk Hranjec (Katarina Arbanas). Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepliću u pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija, pri čemu vas vode prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. U predstavi sudjeluju sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Predstava je na rasporedu u preloškome Domu kulture u petak, 15. veljače, s početkom u 19 sati.

Cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice u pretprodaji kupite u Turističkoj zajednici Grada Preloga ili Pizzeriji “Trattoria Rossa”. Sve dodatne informacije potražite na brojevima telefona 099/3344-417 ili 040/638-694.

Komentari

Komentara