Povežite se s nama

Crna kronika

VIDEO Požar u Grabanicama uzemirio susjede, gorjelo je na dva mjesta

Foto čitatelja

Objavljeno:

- dana

JVP Varaždin je objavio da je u četvrtak, 3. veljače, u 17:37 sati po dojavi MUP-a izašao na požar stambenog objekta u izgradnji, u POS-ovom naselju Grabanice.

Na intervenciju su izašli s navalnim vozilom, autoljestvom i devet djelatnika.

– Dolaskom na mjesto intervencije uočen je požar otvorenog prostora s desne strane građevine, te požar nedovršenog skladišnog prostora s jakim izdimljavanjem. Navalna grupa je izvršila unutarnju navalu s jednim C mlazom, dok je vodna grupa pomoću vitla ugasila požar otvorenog prostora uz zgradu. Nakon gašenja požara izvršili smo ventilaciju prostora, raskapanje nagorjelog materijala te njegovo dogašivanje. Pregledom objekta utvrdili smo da više nema mogućnosti za ponavljanjem požara, te smo se vratili u postrojbu. Za gašenje je utrošeno 1500 litara vode – objavio je JVP Varaždin.

Crna kronika

Kod Čakovca je poginuo 26-godišnji motorist, policija je obavila očevid i javila što se dogodilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policija je završila očevid nesreće u kojoj je danas, 25. lipnja, kod Čakovca poginuo motorist.

Motorist smrtno stradao na cesti između Čakovca i Štefanca

– Dovršenim očevidom utvrđeno je da je dana 25.06. oko 14,30 sati između Čakovca i Štefanca, vozač motocikla rođen 1996. godine krečući se kolnikom državne ceste broj 3, vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u lijevom zavoju sišao izvan kolnika udesno, niz cestovnu travnatu kosinu nakon čega je došlo do udara prednjim dijelom motocikla u kosinu kanala “Trnave”, te višestrukog prevrtanja motocikla po travnatoj površini i pada vozača motocikla na travnatu površinu. Od zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja – javila je u večernjim satima PU međimurska.

Dodali su i da je određena obdukcija.

Nastavite čitati

Crna kronika

Motorist smrtno stradao na cesti između Čakovca i Štefanca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Danas, 25. lipnja, oko 15,31 sati zaprimljena je dojava da je u jarku uz cestu Čakovec – Štefanec pronađen motorista koji je sletio s kolnika u jarak, javila je hitno međimurska policija.

Do slijetanja je došlo iz zasad neutvrđenih razloga te je još očevid u tijeku.

Nažalost, motorist je u nesreći smrtno stradao.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje