Povežite se s nama

Zabava & Stil

Prava muška pravila

Objavljeno:

- dana

NAJPOZNATIJA MUŠKA PRAVILA

Što je jučer učinio, što zaboravio, a što vam je neki dan posebno “diglo” živac teme su o kojima možete raspravljati satima ili telefonom, ili osobno na kavi s prijateljicama.

Muško-ženski odnosi vječna su tema slučajnih susreta, neobaveznih razgovora i ozbiljnih rasprava, nešto o čemu uvijek možete razgovarati i što vam nikad neće dosaditi.

Grudi za gledanje

No kako muškarci gledaju na sve to? Oni poručuju da postoje određena muška pravila koja bi žene trebale poštovati, a koja im istovremeno mogu pomoći da ih lakše shvate i tako ih ne napadaju “bez razloga”. Koja su to muška pravila?
 
Prvo se odnosi na – ženske grudi. One postoje da bi se gledale, to je jednostavno tako i nemoguće je to promijeniti, poručuju muškarci. Drugo, pravilo gotovo jednake važnosti, a koje žene nikako ne mogu shvatiti, odnosi se na šoping. Muškarci su jasni: šoping nije sport i nikada nećemo misliti drugačije!
 
Za muškarce je cmizdrenje i plakanje isto što i ucjena, a što se tiče ženskih potreba, poručuju: ako nešto trebate, recite to jasno i glasno.
– Mi ne razumijemo vaše diskretne znakove, ne razumijemo kada okolišate i ne razumijemo kad nam nešto pokušavate reći, jednostavno recite – kažu muškarci.
 
Dalje, navode da su njihovi kratki odgovori “da” i “ne” normalni i uobičajeni na pitanja koja postavljate i nemojte ih mučiti svojim problemima osim ako ne želite da ih riješe.
 
– Možete nas zamoliti da vam u nečemu pomognemo ili možete nam reći kako hoćete da vam pomognemo. Ne jedno i drugo zajedno. Ako već znate kako je nešto najbolje napraviti, onda to i same napravite, a za razglabanje o svojim problemima imate prijateljice – jasni su muškarci.
 
Također, jači spol smatra da je glavobolja koja traje tri mjeseca veliki problem i nakon tog vremena stvarno je vrijeme da posjetite liječnika, a ako mislite da ste predebele – možda to i jeste! Nemojte onda s tim pitanjem gnjaviti muškarce, jer im to ide na živce. Isto vrijedi i za odjeću: kada izlazite, muškarcima je što god stavile na sebe OK. I naravno, da ne zaboravimo: da, imate dovoljno odjeće i previše cipela, smatraju muškarci.

Top 5 muških pravila

Kristofor Kolumbo nije trebao smjernice za vrijeme vožnje, pa ne trebamo ni mi.

Svi muškarci vide samo 6 boja.

Dok gledamo televiziju, recite sve što želite, ali isključivo za vrijeme reklama.

Ako nešto svrbi, bit će počešano. Mi to jednostavno tako radimo.

Naučite pravila korištenja WC školjke. Ako je daska dolje, dignite ju gore. Za korištenje iste, nama je potrebno da bude gore, a vama da bude dolje. 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje