U petak, 29. svibnja 2020. godine, u Palači Dverce u Zagrebu Ured za Udruge Vlade RH održao je svečanost potpisivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru natječaja „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Predsjednica Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije Miljenka Radović, mag. iur., potpisala je ugovor za projekt „Centar raDOSTI“.

DOSTI je ujedno nositelj projekta, dok su partneri Grad Mursko Središće, Udruga za sindrom Down MŽ, Matica umirovljenika MŽ – Podružnica umirovljenika Mursko Središće, KUD Mura te Udruga „Serjojnske mame i bebe“.

Projekt će se provoditi na području Murskog Središća, koje kao projektni partner ima ulogu okupljanja organizacija civilnog društva i osoba s invaliditetom.

Projektom će se omogućiti osnaživanje kvalitete života zajednice, radno-okupacijskih, psihofizičkih i kreativnih vještina te potaknuti razvoj društvenih i socijalnih aktivnosti stanovnika projektnog područja, što je ujedno i cilj ovog projekta.

Vrijednost projekta je 1.901.999,91 kuna te je financiran iz Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Komentari

Komentara