Nogometna škola Nogometnog kluba Mladost Komet Prelog broji više od 150 malih nogometaša, okupljenih u ekipama U-6, U-7, U-8, U-11, U-13, U-15 te juniorskom sastavu.

Ekipe se natječu u kvalitetnim ligama Međimurskog nogometnog saveza te regionalnoj ligi, Drugoj nogometnoj ligi Zapad, Središta Sjever Hrvatskog nogometnog saveza. Ono što je najvažnije sve igrače čeka seniorska ekipa Mladosti Komet, koja je i ove sezone sačinjena od domaćih igrača, s gradskog područja Preloga. Niz igrača poniklih u Mladosti Komet, danas dobiva priliku i u seniorskoj ekipi Mladosti Komet.

S malim igračima od ove će sezone raditi treneri Nikola Bukal, Damir Pigac, Denis Golubić, Ivan Jarić, Ivan Zrna, Davor Balent i Davor Čonkaš. Kako uskoro počinju pripreme za novu natjecateljsku sezonu, Nogometni klub Mladost Komet poziva sve zainteresirane nogometaše svih godišta da se priključe Nogometnoj školi Nogometnog kluba Mladost Komet Prelog.

Nogometni klub Mladost Komet poziva sve zainteresirane nogometaše da im se pridruže u treniranju i igranju. Treninzi se održavaju na prostorima Sportskog parka Mladost u Prelogu. Dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 099 / 528 4761.

Komentari

Komentara