Povežite se s nama

Zabava & Stil

Preporuka tjedna

Objavljeno:

- dana

GAMING

Borderlands 2

Borderlands 2, željno iščekivani križanac FPS-a i RPG-a, dovršen je ranije nego što smo očekivali. Sve što su kreativci iz Gearboxa zamislili staviti na igrin disk, napravljeno je, te su u javnost izašli s ovom obavijesti: “Igra je dovršena i više ne možemo napraviti nikakve izmjene.” Borderlands 2 izlazi 21. rujna za PC, Xbox 360 i PlayStation 3.

Battlefield 4

EA je potvrdio kako je Battlefield 4 u razvoju. Naime, nakon informacije kako će gameri koji obave prednarudžbu Limited Editiona igre Medal of Honor: Warfighter dobiti pristup Battlefield 4 beti, na servisu Reddit zahuktala se rasprava o novoj igri. Također, EA se potrudio objasniti kako će studio nastaviti s podrškom za Battlefield 3.

Steam za Linux

Valve se ponovno oglasio objavom na službenom blogu izjavivši da nakon uspješnog portanja Left 4 Dead 2 na Linux, konkretno Ubuntu 12.04 distribuciju, radi na optimizacijama te potpunoj podršci za Steam klijent na Linuxu. Osim optimiziranja L4D2, u Valveu rade i na punoj funkcionalnosti Steam klijenta na Linuxu.

F1 Racing Stars

F1 Race Stars donosi nam karting u animiranom, šaljivom stilu po uzoru na Mario Kart. Dakle, u igri nas očekuje skupljanje power-upova, transformiranje staza i slično. Drugim riječima, sve ono što u simulacijskoj igri nikad nećete vidjeti, ali bi vas u arkadnom naslovu moglo zabaviti. F1 Race Stars izlazi u studenom ove godine.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje