Povežite se s nama

Crna kronika

Prevario osam osoba s ludbreškog područja: mobitele na njihovo ime prodavao drugima

Objavljeno:

- dana

Šteta od 20.000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem sa područja Kloštar Podravski, starosti 47 godina.

Sumnja se, da je na ludbreškom području od 2015. do 2017. godine prevario osam osoba. On je obećavao novčanu naknadu od petsto kuna osobama za svaki ugovor i kupnju mobilnih uređaja od poduzeća za pružanje telekomunikacijskih usluga, te daljnje pridržavanje i preuzimanje obaveza iz ugovora.

Nakon što je mobilne uređaje dobio, iste je zadržao za sebe i dalje prodavao trećim osobama, te držao ljude u zabludi lažnim obećanjima o podmirivanju mjesečnih računa prema teleoperaterima sve do pokretanje ovrha.

Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna.
 

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Policija kod Ludbrega zaustavila biciklista s 2,06 promila, zadržan je na triježnjenju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ilustracija

U srijedu, 7. lipnja, oko 18 sati i 35 minuta u Ludbreškoj ulici u mjestu Globočec Ludbreški u kontroli prometa zaustavljen je biciklist, javila je PU varaždinska.

Biciklom je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u PP Ludbreg do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

Ivanečka policija pretragom našla oko 400 kilograma duhana kod 60-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec pretražili su temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, kuću, gospodarske zgrade i osobno vozilo kojima se koristi 60-godišnjak.

Tom su prilikom pronašli 41 vreću sa sadržajem sitno rezanog duhana, ukupne težine od oko 400 kilograma, javila je PU varaždinska.

Pronađeni je duhan privremeno oduzet te će se protiv 60-godišnjaka podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje