FOTOIlustracija
IZVORPUM

U srijedu, 17. srpnja oko 19:30, u ulici Miroslava Krleže u Pribislavcu policijski službenici Policijske postaje Čakovec i Interventne jedinice policije postupali su po dojavi građana o narušavanju javnog reda i mira reproduciranjem glazbe.

Dolaskom na mjesto dojave čula se “glazba” koju je putem zvučnika glasno reproducirao 23-godišnjak. Na naredbu policijskih službenika da utiša glazbu, muškarac je fizički nasrnuo na policijske službenike, koji su nakon toga uporabili sredstva prisile. Potom je do njih došao i maloljetnik koji je fizički nasrnuo na policijske službenike te su i nad njim uporabili sredstva prisile.

Obojica osumnjičenih su uhićeni i dovedeni u prostorije Policijske uprave. Alkotestiranjem je utvrđeno da je 23-godišnjak bio pod utjecajem alkohola u količini od 0,84 grama po kilogramu, dok se maloljetnik odbio podvrći alkotestiranju i liječničkom pregledu.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su u događaju lakše ozlijeđeni 23-godišnjak i policijski službenik. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Komentari

Komentara

loading...