Povežite se s nama

Međimurje

Božićom pričom do super nagrada za cijelu obitelj u mjesecu darivanja!

Objavljeno:

- dana

“MJESEC OBITELJI”

Mjesec prosinac poznat je kao mjesec darivanja, a ovog prosinca, u vrijeme adventa, razveselite sebe i svoje obitelji vrijednim darovima kroz projekt “Mjesec obitelji” koji su pokrenuli shopping centar Lumini te 7Plus Regionalni tjednik.

Zahvaljujući tome što su se u ovaj projekt uključili te ga podržali vodeći talijanski brend UPIM, hipermarket Victus Lumini i CineStar, tijekom svake nedjelje adventa, počevši od 30. studenog, bit će nagrađeno ukupno četiri obitelji iz Varaždinske županije: svaka obitelj moći će se obući od glave do pete u trgovini UPIM u vrijednosti od 1.500 kuna te napuniti hladnjak božićnim namirnicima jer Victus nagrađuje bogatim poklon-paketom. Zahvaljujući tome što se u projekt uključio i CineStar, najsretnije obitelji moći će uživati u dobrim filmovima. CineStar će u mjesecu darivanja svakoj od njih pokloniti po četiri ulaznice!
Ipak, kako bi obitelji osvojile ove vrijedne nagrade, svaka od njih mora napisati božićnu priču.

Požurite, jer u konkurenciju za osvajanje nagrada ulaze priče koje primimo do drugog četvrtka, 27. studenog!

Kakva je vaša obitelj, što za vas znači Božić, kako se za njega pripremate i što sve radite, napišite, pošaljite nam i podijelite s nama za zabavan ili duhovit način. U obzir dolazi i već doživljena, duhovita božićna anegdota. Svoje priče možete poslati na e-mail [email protected] sve do četvrtka 27. studenog. Posebna komisija svakog će tjedna odlučiti čija je priča najbolja te uoči svake nedjelje adventa (30. studenog, 7. prosinca, 14. prosinca i 21. prosinca) nagraditi jednu obitelj.
Pošaljite nam svoju priču jer nikad se ne zna: možda baš vaša obitelj u mjesecu prosincu – mjesecu darivanja – osvoji vrijedne nagrade!

Pišite nam!

Obucite se, napunite frižider i pogledajte dobar film tijekom prosinca. Napišite svoju božićnu priču, dodajte svoje ime i prezime, te broj telefona i sve nam  pošaljite na [email protected]

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: trkači i rekreativci pozvani su na utrku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT

Povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s tamošnjom udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ i atletskim klubom Međimurje, organizira 4. utrku Općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja s početkom u 18:30 kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Trkači mogu sudjelovati na stazama od 3,4 i 7,3 kilometra. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima, a medalje za prva tri natjecatelja osigurane su u svim dobnim kategorijama. Startne brojeve osigurava organizator, a preuzimaju se od 16:30 kod škole.

Podjela nagrada bit će poslije završetka glavne utrke, nakon što se obrade svi podatci.

Nastavite čitati

Međimurje

Dani Općine Goričan slavit će se uz dobru zabavu: sport, izložbe, vol s ražnja…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dani Općine Goričan ove će se godine održati od četvrtka, 24. lipnja, do nedjelje, 27. lipnja.

U četvrtak s početkom u 19 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća u Multimedijalnoj dvorani, a dok će petak obilježiti likovna radionica Emanuela Varovića, otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora, foto-safari Petra Sabola i nastup grupe “Meteori”, a za djecu je organiziran i zabavni park.

U subotu će, uz dječji zabavni park, biti održano i kuhanje udruga, prijateljska utakmica Prijatelji – Palonovec, sportske igre te nastup grupe “Čarobnjaci”, dok će se u nedjelju slaviti sveta misa, a u tamošnjem društvenom domu KUD je pripremio izložbu starina. Svima u slast bit će i vol s ražnja, a potom slijedi mini turnir u nogometu, nastup mažoretkinja i puhačkog orkestra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!