FOTOIlustracija

Nezavisna udruga mladih ove godine organizira jubilarni 10. Jailhouse festival u koji će se u Lepoglavi održati od 14. do 18. kolovoza.

Organizacija i provedba čitavog Festivala temelji se na volonterizmu, što znači da su upravo volonteri ti koji pokreću Jailhouse festival i zbog kojih je moguće ostvarenje cijelog frstivala.

Iz tog razloga, Nezavisna udruga mladih i ove godine upućuje poziv svima koji žele volontirati na Festivalu da se za to prijave putem obrasca – https://bit.ly/2Jjaxms.

Prijave za volontere otvorene su do 12. srpnja.

– Budući da organizacija i provedba Festivala zahtjeva vrijedne volontere, volontirati možete pružanjem pomoći u organizaciji gotovo svih aktivnosti (pomoć u pripremi hakla, nogača i ostalih aktivnosti, brizi o izvođačima, fizičkim poslovima itd.), ali i popratnih sadržaja Festivala (pisanje članaka, dijeljenje promotivnog materijala, održavanje web stranice, fotografiranje itd.) – objašnjavaju iz NUM-a.

Zauzvrat se dobivaju ugovor o volontiranju i volonterska knjižica, majica Festivala, prehrana i osvježenje za vrijeme Festivala te sudjelovanje na predavanjima i radionicama, kao i druženje sa sudionicima.

Komentari

Komentara