Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, Rotaract Varaždin, 22. travnja, s početkom u 10:40 sati, u suradnji s TK Marathon 95, organizira humanitarnu utrku Dravskom šumom.

– Nastojat ćemo dati svoj doprinos obilježavanju Dana planeta Zemlje, rekreirat ćemo se, a kao i uvijek dosad, i ova naša akcija ima humanitarni karakter, budući da sav novac prikupljen od startnina odlazi u ruke Boćarskog kluba cerebralne i dječje paralize Varaždin za kupovinu nove opreme – poručuju organizatori.

Ujedno pozivaju sve muškarce i žene, profesionalne trkače i rekreativce, one u dobroj i lošijoj kondiciji, da im se priključe u humanitarnoj utrci čiji je start i cilj kod kupališnog mosta; trči se putem kroz šumu do izlaza iz šume, nastavlja se cestom do kanala te slijedi povratak prema kupališnom mostu.

Staza duljine 2.5 kilometara bit će vidljivo označena.

Startnina za sve koji odluče sudjelovati iznosi 30 kuna, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem prijavnice ili na sam dan utrke od 9:15 sati do 10:20 sati. Broj startnih brojeva je ograničen.

Za tri najbolje plasirane osobe u muškoj i ženskoj kategoriji pripremili su vrijedne nagrade.

– Pozivamo sve da se ohrabrite i podržite našu humanitarnu utrku jer samo uz vašu pomoć ovo može biti još jedna uspješno realizirana humanitarna akcija Rotaracta Varaždin kojom ćemo staviti osmijeh na lice članovima Boćarskog kluba – objašnjavaju organizatori i dodaju:

– Vidimo se 22. travnja na humanitarnoj utrci u kojoj će se oni u dobroj kondiciji boriti za medalje i nagrade, ali isto tako pozivamo sve druge da ih činjenica je ovo utrka ne obeshrabri, već da i oni daju svoj doprinos laganom šetnjom Dravskom šumom i donacijom u humanitarne svrhe – zaključuju.

Više informacija potražite ovdje.

Komentari

Komentara

loading...