Povežite se s nama

U fokusu

Prilika: Veliko proširenje ponude u prvom food outletu u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

ŠPAJZA KAKVE NEMA

Prvi food outlet Špajza otvorio je svoja vrata u Varaždinu prije tri mjeseca.

Od samih početaka kontinuirano rade na proširivanju ponude i zadovoljavanju potrebe kupaca.
– Zahvaljujući našim dobavljačima koji su nam izašli ususret i prepoznali kvalitetan i jedinstven projekt u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, s ponosom objavljujemo veliko proširenje ponude najjeftinijih artikala u Hrvatskoj – ističu iz Varaždinske špajze.

U prosjeku, cijene su niže 50 posto od klasičnih trgovačkih lanaca, a kako se bliži istek roka trajanja proizvoda, cijene padaju i do 90 posto.
Radi se o trgovini potpuno ispravne i kvalitetne, ali jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati.
– U ponudi imamo ‘štok robu’, odnosno višak proizveden u prevelikim količinama, oštećenu robu ili pak robu kojoj uskoro istječe rok trajanja – dodaju.

U Špajzi se mogu naći uobičajeni, svakodnevni proizvodi od mesnih prerađevina, začina, tijesta, mliječnih proizvoda, grickalica, čokolada, a tu su i proizvodi za čišćenje, sredstva za pranje rublja, boje za kosu te omekšivači. Asortiman robe svakodnevno proširuju s novim artiklima.

Možete ih pronaći na adresi Ulica braće Radić 15A. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka je od 8 do 15 sati, a u subotu od 8 do 13 sati.
– Uskoro će radno vrijeme od ponedjeljka do petka biti od 20 sati. Cijenama ne istječe rok, a povoljne su uvijek – zaključuju.

Izvor:
Foto: Ilustracija

U fokusu

Sjednica Gradskog vijeća trajala 10 sati, bilo je tu prozivki i uvreda, ali je ipak prihvaćen rebalans

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas je održana još jedna maratonska sjednica Gradskog vijeća, trajala je 10 sati, a među ostalim, nakon burne rasprave prihvaćen je rebalans proračuna. Opet nije izostajalo prozivki, pa i neprimjerenih komentara, a sve se svodilo na sukob bivše i sadašnje vlasti.

Na to su upozorili nezavisni Davor Patafta i SDP-ov Lovro Lukavečki.

– Vjerujem da je i građanima teško ovo pratiti i ponovo apeliram da se ovdje bavimo bitnim stvarima, a ne onim što je bilo – rekao je Patafta.

Na to se nadovezao Lukavečki koji je zaključio da se zbog ovakvih rasprava kojima se ne vidi kraja i svode se na prozivke mladi ne žele baviti politikom.

Spomenimo da su rebalansom osigurana sredstva za pomoćnike u nastavi, financiranje besplatnih obroka za školarce, ali i pomoć u pokrivanju režijskih troškova građanima koji se griju na kotlovnicu. Osigurana su i dodatna sredstva za gradske ustanove, Zajednicu sportskih udruga, ali i za sortirnicu na Motičnjaku. Upravo zbog sortirnice sukobili su se bivši gradonačelnik Čehok i predstavnici aktualne vlasti.

Čehok je, naime, tvrdio da je elaborat falsificiran te smatra da tamo se ne nalazi građevinski otpad već poglavito komunalni otpad.

– Ovo se dogodilo jer su projekt radili Čistoća 2014. godine, ali nije valjao i 2020. godine se taj projekt radio iznova. Taj projekt nije dobio građevinsku dozvolu 2014. godine već 2020. godine za vrijeme vašeg mandata. Napravili ste geomehanička istraživanja samo ispod sortirnice, a ne i ispod rampe, vage te ispod pristupne ceste gdje su pronašli otpad. Svi ti sudionici u građenju imaju svoj krimen – odgovorio je gradonačelnik Neven Bosilj.

Nastavite čitati

U fokusu

FOTO Dijelove županije zahvatila tuča, opet stradao bukovečki kraj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Oko 15 sati u dijelovima Varaždinske županije pala je tuča. Čitatelji nam javljaju da je ponovno stradao bukovečki kraj gdje  je pala tuča veličine lješnjaka.

– Padalo je nekoliko minuta, na sreću nije bilo kao prošli put kad nije bilo kuće ili automobila koji nije bio oštećen – kažu nam mještani bukovečkog kraja.

Konačna šteta će se utvrditi naknadno.

Tuča veličine teniskih loptica potpuno uništila nasade u Velikom Bukovcu, razbijeni su staklenici i prozori automobila!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje