Povežite se s nama

U fokusu

Prilika: Veliko proširenje ponude u prvom food outletu u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

ŠPAJZA KAKVE NEMA

Prvi food outlet Špajza otvorio je svoja vrata u Varaždinu prije tri mjeseca.

Od samih početaka kontinuirano rade na proširivanju ponude i zadovoljavanju potrebe kupaca.
– Zahvaljujući našim dobavljačima koji su nam izašli ususret i prepoznali kvalitetan i jedinstven projekt u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, s ponosom objavljujemo veliko proširenje ponude najjeftinijih artikala u Hrvatskoj – ističu iz Varaždinske špajze.

U prosjeku, cijene su niže 50 posto od klasičnih trgovačkih lanaca, a kako se bliži istek roka trajanja proizvoda, cijene padaju i do 90 posto.
Radi se o trgovini potpuno ispravne i kvalitetne, ali jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati.
– U ponudi imamo ‘štok robu’, odnosno višak proizveden u prevelikim količinama, oštećenu robu ili pak robu kojoj uskoro istječe rok trajanja – dodaju.

U Špajzi se mogu naći uobičajeni, svakodnevni proizvodi od mesnih prerađevina, začina, tijesta, mliječnih proizvoda, grickalica, čokolada, a tu su i proizvodi za čišćenje, sredstva za pranje rublja, boje za kosu te omekšivači. Asortiman robe svakodnevno proširuju s novim artiklima.

Možete ih pronaći na adresi Ulica braće Radić 15A. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka je od 8 do 15 sati, a u subotu od 8 do 13 sati.
– Uskoro će radno vrijeme od ponedjeljka do petka biti od 20 sati. Cijenama ne istječe rok, a povoljne su uvijek – zaključuju.

Izvor:
Foto: Ilustracija

U fokusu

Milorad Batinić izlazi na lokalne izbore, ipak nije prebjegao Čačiću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dugogodišnji gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić nedavno je napustio HNS. Njegovi donedavni stranački kolege prozvali su ga da želi sklopiti suradnju s Čačićevim Reformistima.

U ivanečkom parku Batinić je danas najavio da izlazi na lokalne izbore, da ponovno želi biti gradonačelnik Ivanca, ali oformio je vlastitu nezavisnu listu. Rekao je da s listom izlazi na predstojeće lokalne izbore u svim ivanečkim mjesnim odborima, ali i za Županijsku skupštinu. Oslanja se uglavnom na ljude koji su s njim napustili HNS, ali nije odbacio suradnju ni s drugima.

Kandidat za Batinićevog zamjenika je mladi ivanečki arhitekt Marko Friščić.

– Slogan nam je “Za Ivanec” jer smo uvijek bili u funkciji građana Grada Ivanca. Na izbore ćemo izaći s Nezavisnom listom Milorad Batinić. Već sada funkcioniramo u Ivancu u obnašanju izvršne vlasti, a tako ćemo i u budućnosti. Izašli smo iz HNS-a nezadovoljni načinom na koji je vođena stranka, ali uključili smo se u nezavisnu listu i obnašamo sve funkcije. Očekujemo dobar rezultat na lokalnim izborima. Ovi ljudi koji su tu i ja nastavit ćemo raditi kao do sada, uključivo, transparentno, tolerantno. Dobio sam podršku da budem kandidat za gradonačelnika – istakao je Batinić.

Pojasnio je da će fokus biti na dizanju osnovnog školstva na višu razinu, dogradnji vrtića u Ivancu te izgradnji vrtića u Radovanu, nastavku izgradnje komunalne infrastrukture, početku realizacije Aglomeracije Ivanec, rekonstrukciji ivanečkog stadiona, gradnji pomoćnog stadiona u Salinovcu, a dugoročni interes je gradnja većeg sportskog centra i još niz projekata.

Nastavite čitati

U fokusu

Porezna i Carina svaki dan na terenu, provjeravaju i one koji dobivaju naknadu zbog epidemije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne uprave provodit će i aktivnosti praćenja i provjere podataka o poslovanju poreznih obveznika koje se odnose na pravilno iskazivanje prihoda/primitaka u 2021. godini.

Utvrđene činjenice u provedenim postupcima koristit će se pri određivanju cenzusa za ostvarivanje naknada kod djelatnosti koje su pogođene koronavirusom (COVID-19).

Uz obavljanje navedenih aktivnosti, a u cilju sprječavanja sive ekonomije, zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će i pojačane nadzore fiskalizacije kao i postupke praćenja i provjere izdavanja i fiskaliziranja računa putem mobilnih uređaja.

Nadzorne aktivnosti provodit će se na cijelom području Republike Hrvatske, uz svakodnevnu nazočnost inspektora na terenu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!