Povežite se s nama

Život i društvo

Prilika za iscjeljenje i transformaciju života u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Centar Namaste

Ono što su milijuni ljudi širom svijeta već iskusili, sada se pruža i Varaždincima. Shiv Yog jedinstven je znanstveno duhovni program temeljen na drevnim učenjima, a zahvaljujući realiziranom učitelju Avdhoot Shivanadji Babaji  i modernoj tehnologiji, sada je  dostupan baš svima putem video programa i suptilne prisutnosti učitelja.

Riječ je o znanstvenom, klinički ispitanom učenju koje kroz praktične vježbe i meditaciju, podiže kvalitetu života na svim razinama.  Članovi trenutno jedinog Shiv Yog  foruma Hrvatska  u Centru Namaste svjedoče o pozitivnim zdravstvenim promjenama, ali i poboljšanju obiteljskih odnosa, lakše se suočavaju s poslovnim izazovima i svakodnevnim obavezama te realizaciji životnih ciljeva.

Kako bi svojim sugrađanima približili ovo iskustvo, u Centru Namaste pozivaju sve zainteresirane da dožive svoje vlastito, iz prve ruke.  Za nedjelju, 20. studenog u 15,30 sati tako najavljuju Shiv Yog video grupnu meditaciju iscjeljenja koju će voditi Avdhoot Shivanadji Babaji  ili, kako ga još zovu, ‘otac iscjeljenja’. Babaji diljem  Svijeta organizira praktične programe ozdravljenja na svim poljima života  za cijelo čovječanstvo  bez obzira na nacionalnost, rasu i vjeru te sudionicima prenosi drevno znanje o univerzumu, energiji i sposobnosti samoiscjeljenja.

Prema riječima  Shiv Yog učenika ovo  je prilika za iscjeljenje i transformaciju života, stoga ne propustite u nedjelju, 20. studenog posjetiti Namaste Centar u Milčetićevoj 2 u Varaždinu.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Prodaje se parcela bivšeg Varteksa u Ivancu, početna cijena 3,4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine RH objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu RH.

Među njima je i poziv za kupoprodaju zemljišta i zgrada bivšeg Varteksa u Ivancu.

Radi se o parceli od 10.532 metara četvornih, a početna cijena je 3,4 milijuna kuna.

Rok za podnošenje ponuda je 22. prosinca 2021. do 10 sati.

Podsjetimo, u ožujku 2019. država je darovala kompleks Varteksa Gradu Ivancu, a tada su se najavljivali veliki projekti. Godinu dana kasnije Grad Ivanec vratio je spomenuto zemljište državi. Sada država ponovo to zemljište prodaje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija za vikend u pojačanom nadzoru svih sudionika u prometu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji – ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje