Povežite se s nama

Život i društvo

Prilika za iscjeljenje i transformaciju života u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Centar Namaste

Ono što su milijuni ljudi širom svijeta već iskusili, sada se pruža i Varaždincima. Shiv Yog jedinstven je znanstveno duhovni program temeljen na drevnim učenjima, a zahvaljujući realiziranom učitelju Avdhoot Shivanadji Babaji  i modernoj tehnologiji, sada je  dostupan baš svima putem video programa i suptilne prisutnosti učitelja.

Riječ je o znanstvenom, klinički ispitanom učenju koje kroz praktične vježbe i meditaciju, podiže kvalitetu života na svim razinama.  Članovi trenutno jedinog Shiv Yog  foruma Hrvatska  u Centru Namaste svjedoče o pozitivnim zdravstvenim promjenama, ali i poboljšanju obiteljskih odnosa, lakše se suočavaju s poslovnim izazovima i svakodnevnim obavezama te realizaciji životnih ciljeva.

Kako bi svojim sugrađanima približili ovo iskustvo, u Centru Namaste pozivaju sve zainteresirane da dožive svoje vlastito, iz prve ruke.  Za nedjelju, 20. studenog u 15,30 sati tako najavljuju Shiv Yog video grupnu meditaciju iscjeljenja koju će voditi Avdhoot Shivanadji Babaji  ili, kako ga još zovu, ‘otac iscjeljenja’. Babaji diljem  Svijeta organizira praktične programe ozdravljenja na svim poljima života  za cijelo čovječanstvo  bez obzira na nacionalnost, rasu i vjeru te sudionicima prenosi drevno znanje o univerzumu, energiji i sposobnosti samoiscjeljenja.

Prema riječima  Shiv Yog učenika ovo  je prilika za iscjeljenje i transformaciju života, stoga ne propustite u nedjelju, 20. studenog posjetiti Namaste Centar u Milčetićevoj 2 u Varaždinu.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Meteoalarm je žut za sjeverozapad Hrvatske, mogući olujni udari vjetra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Meteoalarm je žut za sjeverozapad Hrvatske za danas, 21. siječnja, te za sutra, petak.

Žuta boja znači da bi vrijeme moglo biti potencijalno opasno.

– Mjestimice olujni udari jugozapadnog vjetra, uglavnom u Međimurju, Podravini i Hrvatskom zagorju. Najjači udar vjetra bit će jači od 65 km/h. Budite na oprezu zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenom – objavio je Meteoalarm za sjeverozapad naše zemlje.

Ovaj je alarm još jači za obalu Hrvatske te je narančaste boje, što znači jako, mjestimice olujno jugo i južni vjetar. Najjači udari vjetra 65 do 110 km/h.

Nastavite čitati

Život i društvo

Elektrostrojarska škola Varaždin i Prva gimnazija Varaždin pokrenule akciju za kupnju kontejnera

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izvor: Prva gimnazija Varaždin

Elektrostrojarska škola Varaždin i Prva gimnazija Varaždin zajednički su pokrenule humanitarnu akciju za pomoć jednoj obitelji s područja pogođenog potresom 29. prosinca 2020. godine.

Akcija naziva „#KROVZAPETrinju“ namijenjena je kupnji potpuno opremljenog i grijanog kontejnera za stanovanje jednoj četveročlanoj obitelji s malom djecom ili djecom školskog uzrasta s područja Petrinje i okolice.

Akciju provode sukladno Zakonu o humanitarnoj pomoći u razdoblju od 21. siječnja do 21. ožujka 2021. godine, a zajednički namjenski račun otvoren je pri Elektrostrojarskoj školi Varaždin.

– Učenici, nastavnici, školski zaposlenici, roditelji, prijatelji, poduzetnici pokažimo još jednom učinkovitost združenih srca dobrote i humanosti, dokažimo da zajedno možemo postići mnogo, da želimo i možemo pomoći kada je najteže. Udružimo se kako bismo pomogli onima koji trebaju našu pomoć. Zajedničkim snagama osigurajmo uvjete za život i rad barem jednoj obitelji – poručuju organizatori.

Obitelji planiraju osigurati sav školski pribor i dodatnu opremu za djecu te mjesečno, redovito slati pakete higijenskih i prehrambenih potrepština za sljedećih nekoliko mjeseci, koji će se zajedno prikupljati u Elektrostrojarskoj školi i Prvoj gimnaziji.

– Pomoć ne može biti jednokratna, zato planiramo kontinuirano, mjesečno pomagati „našoj obitelji“. Stoga pozivamo učenike, djelatnike, roditelje i prijatelje naših dviju škola da se odazovu pozivu na pomoć jednoj stradaloj obitelji s područja Petrinje i okolice – poručili su.

Nastavite čitati