Povežite se s nama

Ostali sportovi

Proglašeni najbolji biciklisti

Objavljeno:

- dana

BICIKLISTIČKO DRUŠTVO SLOGA

Na svojoj 101. redovnoj sjednici Skupštine , članovi Biciklističkog društva „Sloga“ iz Varaždina su Miju Radotić i Marka Hercega proglasili najboljim sloginim biciklistima u 2012. godini.

-Svojim vrhunskim rezultatima na domaćim i međunarodnim natjecanjima te osvojenim medaljama zaslužili su epitet najuspješnijih i najboljih u prošloj godini-rekao je predsjednik BD “Sloga“ Alan Košić te dodao kako nema više utrke s koje se netko od sloginih biciklista ne vrača s nekom osvojenom medaljom.
Zaključeno je kako Sloga kao najdugovječnije društvo koje se bavi treniranjem cestovnog biciklizma iza sebe ima jednu od najuspješnijih godina bavljenja tim sportom. Posebno zadovoljan je bio trener Antun Remar koji je naglasio kako su se u protekloj godini svi zadani ciljevi društva i ispunili.
– Zadovoljan sam nastupima naših biciklista, ali i samim načinom i pristupom treninzima. Sustav treninga je prilagođen nacionalnim i svjetskim prvenstvima, kup utrkama i nastupima za reprezentaciju- istaknuo je Remar.
Inače, na sjednici Skupštine se raspravljalo financijskom poslovanju društva, a zaključeno je kako društvo stabilno posluje, naravno uz pomoć sponzora i drugih prijatelja kluba.
Kako je istaknuto na skupštini, jedan od najvećih uspjeha Biciklističkog društva „Sloga“ u protekloj godini je svakako osnivanje biciklističkih škola u Knegincu i Varaždinskim Toplicama. Minimalni uvjeti za rad tih dviju škola osigurani su uz pomoć ravnatelja škola u Knegincu i Varaždinskim Toplicama koji su školske dvorane sloginim biciklistima ustupili bez plaćanja naknade,a rad sa ukupno dvadeset i troje djece u te dvije škole bazira se na vježbama razvijanja motorike, fleksibilnosti i koordinacije,a što je primjereno njihovom uzrastu. No, ta djeca svakako predstavljaju budućnost Biciklističkog društva „Sloga“ Varaždin.

 

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje