Povežite se s nama

Moda i ljepota

Proljeće je ljepše uz Mis!

Objavljeno:

- dana

U modnom salonu Mis u tijeku akcije i sniženja

Proljeće dočekajte spremno uz modnu trgovinu Mis koja se nalazi u Gajevoj ulici 17 u samom središtu Varaždina.

Nova kolekcija već je počela stizati na police, pa je sada prava prilika da se pripremite za jedno od najljepših godišnjih doba i “naoružate” se odjećom i modnim detaljima. Razlog više da ovih dana svratite u Mis je i velika akcija “Staro van, novo u dućan” u kojoj su snižene već snižene modne kolekcije do nevejrojatnih 70 %!

Super prilika!

– Ova akcija je počela u petak, 20. ožujka i potrajat će mjesec dana. Ljubiteljice mode već dobro znaju da je kvaliteta imperativ naše modne trgovine, pa je sada zaista prilika da vrlo kvalitetne kreacije modne marke Luna pronađu po iznimno povoljnim cijenama – ističe Sanja Lechner, vlasnica modne trgovine Mis.

 

Kvaliteta je imperativ modne trgovine Mis iz Gajeve ulice 17

No, to nije sve. U Misu su u tijeku sniženja na kolekciju jesen/zima modne marke Twins. Artikli su sniženi od 20 do 50 %, a sniženje traje sve do isteka zaliha.
Uz već spomenute kolekcije najpoznatijih hrvatskih modnih marki, u Misu možete pronaći eminentni kanadski modni brend Joseph Ribkoff i cipele Guliver. Također, u ponudi je i veliki izbor programa za svečane prilike, od maturalnih večeri do svadbi, ali i modnih dodataka za sve generacije, od nakita i remena do torbi.
– U ponudi imamo sve veličine, od najmanjih brojeva 36 pa do broja 50 – navodi Lechner.

Potražite nas!

Modni salon Mis nalazi se u Gajevoj ulici 17 u Varaždinu. Svakodnevno je otvoren od 9 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Akcija na stare kolekcije marke Luna -70%

Izvor: KATALOG LUNA
Foto: ILUSTRACIJE

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje