Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Sudar cisterne i automobila u Miškininoj u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

OPREZ

U Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu danas oko 15 sati došlo je do sudara. 

Sudarili su se osobni automobil i cisterna. Nastala je samo materijalna šteta i ozlijeđenih osoba nema. 

Zbog prometne nesreće stvaraju se gužve pa izbjegavajte taj potez. 

Izvor: Foto: Ivan Agnezović

Crna kronika

Motorist (34) jurio Možđencom te je pao i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 26. ožujka, oko 10.20 sati, u Možđencu, ozlijeđen je 34-godišnjak.

On je upravljao motociklom državnom cestom D-3 te je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad upravljačem, pri čemu je došlo do zanošenja motocikla na kolniku i udara u nekoliko markera za razdvajanje smjera vožnje.

Uslijed udara je zajedno s motociklom pao na kolnik, pri čemu je ozlijeđen, javila je policija. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kriminalisti iz Murskog Središća riješili slučaj razbojništva i teške ozljede iz svibnja 2023.

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 55-godišnjakom i 18-godišnjakom utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo razbojništva i kazneno djelo teške tjelesne ozljeda na štetu 71-godišnjaka, javila je međimurska policija.

Naime, sumnja se kako su u srijedu, 31. svibnja 2023. godine, oko 21:30 sati u Prhovcu, najprije pozvonili na ulazna vrata kuće oštećenih te su se pritom predstavili kao policijski službenici. U trenutku kada je oštećeni 71-godišnjak otključao i otvorio vrata, počinitelji su fizički nasrnuli na njega, a potom i na oštećenog 49-godišnjaka. Osumnjičeni su tijekom razbojstva fizički ograničavali kretanje oštećenih, kako bi mogli pretraživati razne prostorije kuće. Tijekom pretraživanja osumnjičeni su ukrali novac i dr. vrijedne predmete, a potom su se udaljili s mjesta događaja, dok su oštećene zaključali u kući te im onesposobili kućni telefon kako o događaju ne bi mogli obavijestiti policiju. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 800 eura.

U opisanom događaju oštećeni 71-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je oštećeni 49-godišnjak lakše ozlijeđen.

Protiv osumnjičenog dvojca zbog počinjenja kaznenih djela razbojništva i teške tjelesne ozljede, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičeni 55-godišnjak trenutno se nalazi u istražnom zatvoru zbog počinjenja drugog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje