Povežite se s nama

Crna kronika

Prometna nesreće u Ludbregu: žena naknadno zatražila pomoć u bolnici

Objavljeno:

- dana

Zbog nedržanja razmaka

Ulici Petra Zrinskog u Ludbregu jučer oko 15 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Žena u dobi od  21 godine upravljala je osobnim vozilom Ulicom Petra Zrinskog, te se zaustavila ispred pješačkog prijelaza zbog propuštanja pješaka. U tom je trenutku, zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, u stražnji dio njezinog vozila, udarilo osobno vozilo kojim je iza nje upravljao 36-godišnjak.

Vozačica je naknadno sama zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Koprivnica, a njezine su ozljede okvalificirane kao lakše.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Autom naletio na 8-godišnje dijete u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinu u petak, 26. veljače oko 7.55 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 65 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jalkovečke ulice u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do uzdignutog obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio 8-godišnje dijete koje je već stupilo na obilježeni pješački prijelaz.

Uslijed udara vozila u dijete, isto je palo na kolnik i zadobilo ozljede. Medicinska pomoć djetetu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod Novog Marofa ukraden neispravan i neregistriran traktor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

traktor

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Općine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nazad nekoliko mjeseci do 25. veljače u naselju Tkalec, u Općini Breznica, iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio neispravan i neregistriran traktor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati