Povežite se s nama

Crna kronika

Prometna nesreće u Ludbregu: žena naknadno zatražila pomoć u bolnici

Objavljeno:

- dana

Zbog nedržanja razmaka

Ulici Petra Zrinskog u Ludbregu jučer oko 15 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Žena u dobi od  21 godine upravljala je osobnim vozilom Ulicom Petra Zrinskog, te se zaustavila ispred pješačkog prijelaza zbog propuštanja pješaka. U tom je trenutku, zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, u stražnji dio njezinog vozila, udarilo osobno vozilo kojim je iza nje upravljao 36-godišnjak.

Vozačica je naknadno sama zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Koprivnica, a njezine su ozljede okvalificirane kao lakše.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje