Povežite se s nama

Zabava & Stil

Pronađite savršenu frizuru i naglasite make-up za najluđu noć u godini

Objavljeno:

- dana

BLAGDANI

I dalje ste u potrazi za blagdanskom modnom i beauty inspiracijom? U svakom slučaju prvo odaberite svoje novogodišnje ruho, a zatim mu prilagodite frizuru i make-up. Posvetite frizuri dovoljno vremena i pozornosti jer savršena modna kombinacija ne može proći bez dobre šminke i frizure s kojima ćete zablistati u novogodišnjoj noći. Najbolje inspiracije stižu sa stranica modnih magazina, gdje možete pronaći pregršt zavodljivih, kreativnih i maštovitih frizura. Imate li dugu kosu, možete je podići ili napraviti šarmantne i mekane uvojke, a kratku kosu obvezno razbarušite za ovu priliku. I make-up neka u ovoj prilici bude naglašen, uz obvezni jarkocrveni ruž.

Izvor:
Foto: Ilustracija

Zabava & Stil

Sveti Nikola u Centar svijeta dolazi kočijom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Djeca širom svijeta s nestrpljenjem čekaju idući tjedan kada slavimo njihovog zaštitnika – Svetog Nikolu. Na svom putu punom druženja s mališanima, ovaj će se svetac zaustavit i u Centru svijeta.

Ono što njegov posjet čini zanimljivim i upečatljivim je prijevozno sredstvo kojim dolazi. Naime, ovoga će puta stići, ni manje ni više nego na kočiji. Proći će ulicama grada, posjetiti vrtiće i škole te potom doći na Trg Svetog Trojstva.

– Poziva ludbreške mališane da mu se tamo u ponedjeljak pridruže od 13 do 14 sati. Siguran je da su bili dobri ove godine, stoga je za njim pripremio i darove – poručili su u Gradu Ludbregu.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Panoramski kotač: vožnju od 2 do 3 minute odrasli plaćaju 40, a obitelj 120 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ivan Agnezović

U Varaždinu je u petak, 3. prosinca, u večernjim satima, pušten u rad panoramski kotač.

Kako je objasnila direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, kotač je visok 23 metra, a stigao je iz talijanske tvornice Lamborgini. Na kotaču je 18 gondola i u svaku stane četvero ljudi, a vožnja traje dvije do tri minute.

Radit će svaki dan od podneva pa sve do ponoći, a vikendom od 10 sati do ponoći.

Cijena ulaznice za odrasle je 40 kuna, za mlade do 18 godina 30 kuna, za malu djecu u pratnji roditelja je besplatno, a u ponudi je i obiteljska ulaznica za dvoje odraslih i dvoje djece 120 kuna.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje