Povežite se s nama

Ostali sportovi

Propozicije i prijave

Objavljeno:

- dana

2. VzPong STOLNOTENISKE UDRUGE STARR

2. VzPong održat će se 9. lipnja s početkom u 9 sati, a prijave su produžene do 6. lipnja.

 

Propozicije za turnir 2.VzPong 2012

1.    Organizator turnira je STK STOLNOTENISKI CENTAR RONALD REĐEP – STARR
2.    Pokrovitelj turnira je Grad Varaždin
3.    Turnir će se održati  09. 06. 2012. s početkom u 9 sati najmlađi kadeti/kinje i kadeti/kinje a svi ostali u 10.30 nakon svečanog otvorenja turnira, u sportskoj dvorani TTS centar, Ognjena Price 34, 42 000 Varaždin
4.    Natjecanje će se održati u sljedećim kategorijama:
•    najmlađi kadeti/kinje rođeni 2001. godine i mlađi
•    kadeti/kinje  rođeni 1997. godine i mlađi
•    juniori/ke rođeni1994. godine i mlađi
•    seniori/ke – rođeni 1972. godine i mlađi
•    veterani/ke – rođeni 1971. godine i stariji
•    stariji veterani/ke – rođeni 1961. godine i stariji
5.    Pravo nastupa imaju svi igrači (registrirani i neregistrirani) koji se prijave do za to predviđenog roka. U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti svrstani u skupine od po 3-4 igrača u kojima igraju svaki sa svakim. Prvo i drugoplasirani igrači nastavljaju natjecanje K.O. sustavom do konačne pobjede, isto tako treće i četvrtoplasirani igrači nastaviti će natjecanje u tzv utješnom dijelu gdje će K.O. sustavom igrati do konačne pobjede. Svi susreti igrat će se na tri dobivena seta. Turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a. Organizator će odrediti nosioce prema aktualnoj rang listi SOKAZ-a i rang listi HSTS-a. U utješnom dijelu mogu nastupiti svi prijavljeni igrači.
Svi igrači nastupaju na vlastitu odgovornost, pa se preporučuje da prethodno obave liječnički pregled.
6.    U razigravanju po skupinama i do polufinala sudit će sami natjecatelji.
7.    Plasman u skupinama određuje se brojem osvojenih bodova. Ako dva ili više igrača osvoje jednak broj bodova, plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača s jednakim brojem osvojenih bodova. Molimo zainteresirane učesnike da se na vrijeme prijave za sudjelovanje na turniru kako bi se mogli što bolje organizacijski pripremiti. Prijaviti se možete do 06.06.2012. na sljedeće e-mail adrese: registrirani igrači na e-mail: [email protected], a neregistrirani igrači na e-mail: [email protected] ili na mobitel: 091 3326 973.
8.    Kotizacija za nastup na turniru iznosi 30,00 kuna za starije od 18 godina, a  10 kuna za mlađe od 18 godina.
9.     Organizator će  nagraditi četiri najbolje plasirana igrača u svakoj kategoriji sportskim nagradama i nagradama sponzora.
10.    Pravo tumačenja Propozicija na turniru ima Vrhovni sudac, kojeg će odrediti organizator.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje