Povežite se s nama

Zabava & Stil

Protuzakonito je da izgledaš tako dobro. Hik!

Objavljeno:

- dana

Uleti koje muškarci obožavaju, a žene ih ne mogu smisliti

“Sviđa mi se tvoja haljina, a još više bi mi se sviđala da je nemaš” jedan je najgorih uleta koje žena može doživjeti.

 Iako su muškarcima ovakve izjave simpatične, istraživanje Flirt Planeta, aplikacije za upoznavanje partnera, pokazalo je da ih većina žena ne može smisliti i smatra ih najgorom mogućom vrstom uleta kod upoznavanja.
Ništa bolje nisu izjave poput “Jesi li umorna? To je zato što si mi cijelu noć trčala po mislima” ili “Moram zvati policiju jer je protuzakonito da izgledaš tako dobro”.

Možda vam je ulet bio dobar, no čašica-dvije previše neće proći

Uleti s takvim rečenicama neće proći kod čak 95 posto žena, pokazalo je istraživanje. Ženama se, naime, ne sviđa kad muškarac ima unaprijed pripremljene izjave koje je vrlo vjerojatno koristio i kod upucavanja drugim ženama. Više od pripremljenosti cijene spontanost, pa će im biti draže ako im frajer jednostavno priđe i ponudi im piće, bez unaprijed smišljenih izjava. No jednako kao što djevojke i žene ne vole ovakve ulete, ne vole ni kada se frajer odmah razveže o aktualnoj političkoj situaciji, a neće biti dobro ni ako popijete koju čašicu više. Ulet vam je možda bio dobar, no čašica-dvije previše neće proći kod čak 41 posto žena, pokazalo je istraživanje. Isto tako, muškarci koji odmah pokušavaju ženu odvući u krevet loše će proći. Žene će jednostavno otići i više se neće vratiti.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Vanna raspjevala Varaždince okupljene na Korzu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Koncertni Advent u Varaždinu je danas počeo nastupom Vanne, velike hrvatske zvijezde i jedne od najcjenjenijih i najuspješnijih pjevačica posljednjih tridesetak godina.

Svečano i romantično uređene ulice i trgove povijesne gradske jezgre danas su opet preplavile dobre emocije jer počeo je praznični program.

Kakva je bila atmosfera na Korzu pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Božićna bajka na ulicama Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Unatoč kiši koja je mnogima pokvarila planove, Varaždin večeras zaista izgleda bajkovito. Svjetla i šareni ukrasi, barokni su grad pretvorili u pravu božićnu bajku.

Božićni ugođaj privukao je šetače, a najhrabrijima nije smetala kiša pa su odlučili isprobati i novo klizalište.

Ledena čarolija na Kapucinskom trgu će raditi svakodnevno od 10 do 21.30 sati, sve do 16. siječnja 2022., a ovogodišnji Adventski program zaista je raznolik i bit će prigode za uživanje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje