CENTAR NYCE

Dr. med. Sanja Trivunović u Centru Nyce u utorak, 3. listopada, održala je predavanje za liječnike o najnovijim trendovima na području estetske medicine.

Naime, početkom ove godine u Varaždinu je otvoren centar za holističku medicinu te estetiku i oblikovanje NYCE – New You Esthetic Center te su polaznici ovog predavanja mogli saznati više o raznim estetskim tretmanima. Ipak, naglasak je najviše bio na PRP tretmanu.

Drugačiji od drugih

U PRP tretmanu koristi se platelet-rich plasma ili plazma bogata trombocitima, odnosno vlastita krv pacijenta s povećanom koncentracijom trombocita, koji svojom aktivacijom otpuštaju faktore rasta. To je pripravak dobiven centrifugiranjem pune krvi kako bi se povećala koncentracija trombocita. Koristi se za: obnovu kože, popravak staničnih oštećenja od UV zraka, liječenje ožiljaka, hipoksiju kože, redukciju bora, ponovni rast kose kod ćelavosti, redukciju strija i celulita, pomaže kod postpartalne opuštenosti kože, a u popularnim medijima zadobio je pozornost zbog liječenja sportskih ozljeda kod profesionalnih sportaša.

Uz PRP tretman predstavljena je i individualna kozmetika K-Surgery SUIT

S druge strane, predstavljena je i individualna kozmetika K-Surgery SUIT. Ona je posebna po tome što se uzima kratka anamneza klijenta, a zatim se na temelju analize kreira preparat za profesionalnu i kućnu upotrebu. To je potpuno individualno prilagođena kozmetika i tretman koji odgovara specifičnim potrebama svake kože. Osim toga, valja istaknuti da je NYCE jedini centar u široj okolici koji obavlja PRP tretmane i tretmane HIFU aparatom, koji predstavlja najnoviju i najnapredniju tehnologiju visoko fokusiranog ultrazvuka, koji, za razliku od svih dosadašnjih uređaja, djeluje duboko pod kožom.

Također, s već puno iskustva u Centru NYCE možete isprobati razne mezoterapijske tretmane lica i tijela, metode koja pomoću igle ili mesogun uređaja aplicira revitalizirajuće sastojke u kožu. Sa sigurnim i provjerenim rezultatima, uz garantirani individualni pristup, ovdje možete obaviti injekcijsku lipolizu, podizanje lica i drugih dijelova tijela, učvršćivanje kože, smanjivanje i uklanjanje bora, ali i dobiti uvid u cjelokupno stanje organizma.

Više o navedenim i brojnim drugim estetskim i medicinskim tretmanima  u Centru Nyce možete doznati na broju telefona 042/550-391, na internet stranici www.nyceesthetic.hr ili ih jednostavno potražite na adresi Ivana Kukuljevića 35 u Varaždinu. 

Izvor:
Foto: Privatna arhiva

Komentari

Komentara