Povežite se s nama

Zabava & Stil

Bojama protiv gradskog sivila!

Objavljeno:

- dana

PULS GRADA

Bojama protiv gradskog sivila! Ovo je bilo glavno pravilo koje je u proteklih sedam dana bilo na snazi u Varaždinu nad kojim su se izmjenjivala sunčana i kišna razdoblja.

Naoružavši se kišobranima u jarkim bojama ili šarenim dezenima Varaždinke su šetale gradom i tjerale kišu s gradskih ulica, a one kojima ni to nije pomoglo uskočile su u kapute, jakne i čizme jarkih boja.

Znaju naše sugrađanke da prognozu ne možeš promijeniti, ali raspoloženje možeš garderobom vedrih boja! No, i u tom šarenilu dame s varadžinskih ulica još su jednom pokazale da ne izlaze samo tako na ulicu, već drže do sebe i paze što s čime kombiniraju. Kakva je prošlog tjedna bila moda na gradskim ulicama pogledajte na fotografijama Ivana Agnezovića.

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje