Povežite se s nama

Međimurje

Razrednik Mladen Grubić posjetio bivši razred

Objavljeno:

- dana

SUSRET

Učenici 4. b razreda Osnovne škole “Joža Horvat” iz Kotoribe nisu zaboravili svoga prvog razrednika Mladena Grubića, koji ih je vodio u prva dva razreda, sve do odlaska u zasluženu mirovinu.

Završno druženje koje su školarci pripremili povodom podjele svjedodžbi i oproštaja od razredne nastava bilo je prilika da se ponovno vide sa svojim razrednikom. Nastavnik Grubić se rado odazvao pozivu na druženje, a još više je ostao oduševljen prezentiranim programom završne priredbe, koji su izveli sada dvije godine stariji, a pod vodstvom njihove nove učiteljice Sanele Beti.

– Što na kraju četvrte stepenice reći mališanima? 
Neka im školske svjedodžbe i dalje budu jednako uspješne kao i ove na kraju četvrtog razreda – poželio im je nastavnik Grubić.
Nakon oproštaja i od razrednice Beti, utješilo ih je saznanje da se uvijek pronađe vremena za nove susrete. 

Izvor:
Foto: Arhiva

Međimurje

FOTO Dani otvorenih vrata Umjetničke škole Miroslav Magdalenić u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec održala je u subotu, 27. svibnja Dane otvorenih vrata.

Sama manifestacije je održana u prijepodnevnim satima, gdje je škola predstavila svoje aktivnosti, a na Trgu Republike održan je koncert Puhačkog orkestra Umjetničke škole.

Nastavite čitati

Međimurje

Srebro i bronca za Mažoretkinje Male Subotice na Državnom prvenstvu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Juniorski sastav Mažoretkinja Male Subotice sudjelovao je na Državnom prvenstvu mažoretkinja u Puntu na otoku Krku. U tri dana prvenstva djevojke su se natjecale s ukupno četiri koreografije i to u kategorijama štap, pompon i solo juniorke.

Ekipa u plavom je ove godine postigla najveći uspjeh do sada popevši se dva puta na postolje. U kategoriji juniorke pompon osvojile su 3. mjesto i brončanu medalju, a Ana Višnjić je u kategoriji juniorke solo osvojila izvrsno 2. mjesto i srebrnu medalju. U kategoriji juniorke štap cure su osvojile visoko 5. mjesto. Trenerica juniorki i voditeljica sekcije mažoretkinja koja djeluje u okviru KUU Zvon je Ivana Hajdinjak.

Ovo je bilo treće državno prvenstvo za Mažoretkinje Male Subotice, a sa svakog su se do sada vratile s medaljama oko vrata. Zahvaljujući svojim uspjesima i predanom radu tijekom pet godina djelovanja došle su u sam vrh mažoret plesa u Hrvatskoj, a dokaz toga je i broj članica Udruge koji kontinuirano raste. Mažoretkinje Male Subotice su tako postale pravi simbol i promotor Općine Mala Subotica.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje