Povežite se s nama

U fokusu

Razveselite se popustima!

Objavljeno:

- dana

PRILIKA

U ovo predblagdansko vrijeme razveselite svoje najmilije poklon bonovima iz Nyce centra Varaždin.

U širokoj ponudi izdvajamo HIFU tretman lica i tijela koji za razliku od laserskih tretmana zadire ne samo u površinske slojeve kože nego i u mišićno te masno tkivo. Zagrijavanjem tkiva na temperaturi oko 60 do 70 °C stimulira stanice na proizvodnju kolagena te pomlađivanje, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima nestajanje masnih naslaga. Oporavka nema, a u najvećem broju slučajeva potreban je samo jedan tretman za postizanje željenih rezultata koji se vide u potpunosti za dva do tri mjeseca. Efekt tretmana je dugotrajan, dakle traje i po nekoliko godina ovisno o stanju kože. Za Božić i Novu godinu poklonite nekom posebnom HIFU lica s popustom od 55 % u cijeni od 900 kuna te HIFU podbratka s popustom 50 % za 500 kuna.

Popusti zovu!

Dijamantna mikrodermoabrazija je zlatni standard u njezi kože lica koja je pojedinačno najpopularnija kozmetička procedura. To je jedan od ne agresivnih tretmana za njegu i aktiviranja metabolizma kože. Djeluje kao jači piling, a najidelanije ga je raditi u jesen, zimu i proljeće dok se manje izlažemo suncu. Riječ je o neinvazivnom tretmanu pomlađivanja kože koji uključuje brušenje gornjeg sloja kože, a time smanjuje fine bore, fleke, ožiljke, proširene pore, povećava proizvodnju kolagena, poboljšava teksturu te potiče obnovu kože. Tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji od 6 do 10 tretmana. U predblagdanskoj ponudi izdvajamo ovaj tretman s popustom od 70 % sad u cijeni od 150 kuna.

Nyce centar Varaždin nalazi se u Kukuljevićevoj ulici 35 u Varaždinu 

Lipo laser jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Lipo laser je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi lasersku tehnologiju, te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela. Nakon tretmana nije potreban oporavak. Po tretmanu se gubi približno 2,4 centimetara masnih nakupina. Broj tretmana je od šest do devet. U predblagdanskoj ponudi poklonite pet tretmana lipolaserom s 80 % popusta sada za iznimno nisku cijenu u iznosu od 400 kuna.

Kemijski pilinzi kombinacija su umjetnosti i znanosti. Izvrsna su metoda za liječenje akni, ožiljaka od akni, hiperpigmentacija, za ublažavanja plićih bora, a mogu se koristiti i za osvježenje kože lica.Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša.U poklon paketima nađite za sebi dragu osobu kemijski piling sad sa popustom za 70 % u cijeni od 130 kuna po tretmanu. Limfna drenaža je metoda koja uz pomoć aparata potiče funkciju limfnog sustava, pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišna tekućina. Tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli. Ako želite da vaši najbliži osjete blagodati ovog tretmana odlučite se za poklon od pet limfnih drenaža za 200 kuna s popustom od 60 %.
Sve informacije možete dobiti na broj telefona 042/550-391 ili mobitela 091/551 44 51 ili ih posjetite u salonu u Kukuljevićevoj ulici 35 u Varaždinu.

Izvor:
Foto: Privatna arhiva

U fokusu

HNS o usudu Stričaka: “Javnost svjedoči nasilnom činu, lažnoj iskrenosti, likovanju i licemjerju županovih političkih oponenata“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati oglasila se priopćenje o događaju u kojem je napadnut i ozlijeđen župan Varaždinske županije Anđelko Stričak. U HNS-u tvrde da javnost svjedoči nasilnom činu, lažnoj iskrenosti, likovanju i licemjerju političkih oponenata.

>>Župan Anđelko Stričak opet fizički napadnut, ovaj put usred grada

U nastavku u cijelosti donosimo priopćenje Županijskog odbora HNS-a:

MI smo (proizvoljno ubaci stranku) protiv svakog oblika nasilja i isto najdublje osuđujemo. Nasilje nije rješenje. Sloga, rad, uspjeh. Mi gradimo prugu, pruga gradi nas.

Danas smo u režiji kolega iz političke arene imali prilike čitati ovakve generičke i deklarativne izjave, potaknute nemilim događajem napada i ozljeđivanja varaždinskog župana, g. Anđelka Stričaka. Uz to su neki smatrali važnim istaknuti kako je žrtva iz redova HDZ-a, kako nasilje rađa nasilje, neki su smatrali bitnim istaknuti kako je dobio što je tražio i kako su upozorili na nasilničko ponašanje župana, dok bi neki poput Horatia Caina iz CSI-ja pregledavali kamere i forenzički istraživali što je prethodilo napadu, tko je za što kriv i ponovno poput već spomenutih, komforno se smjestili u kategoriju traženo-dobiveno. Svim priopćenjima nedostaje i „Neka institucije rade svoj posao“, pa eto mi to nadodajemo u svojem. Kolege, duboko smo razočarani ovime što ste danas pokazali, jer deklarativno osuđivanje nasilja, i ovako javno likovanje nad političkim oponentom zasigurno vam ne ide na čast. Niti u prilog „borbe protiv nasilja“. Skupljanje političkih poena na nasilničkim činom spada zasigurno u jedan od većih dosega umotvorina političkog PR-a. Nasilje, kao neprihvatljiv oblik civilizacijskog ponašanja, treba osuditi bez obzira da li je medijski eksponirano ili anonimno, a žrtvu  zaštiti. Ovaj puta žrtva je bio župan, HDZ-ovac, a već sutra može to biti SDP-ovac, Reformista, MOST-ovac, HNS-ovac. Da li će onda odnos prema žrtvi biti drugačiji?

U HNS-u želimo osuditi fizičko, a i svaki drugi oblik nasilja, kao apsolutno neprihvatljiv oblik civilizacijskog ponašanja u društvu, ali u svemu tome treba zadržati i dostojanstvo žrtve, kao i političko dostojanstvo. Koje nam je priječilo danas se javiti, ali jednostavno treba ukazati na anomalije koje su postale uobičajene u medijskom i političkom diskursu. Skupljanje političkih poena na žrtvama nasilja ili osobnoj tragediji nije jednostavno politički ni društveno probavljivo, nego licemjerno – poručio je Krunoslav Lukačić, predsjednik HNS-a Varaždinske županije.

Županu svakako želimo što brzi oporavak i povratak na posao.

PR Ured

HNS-a Varaždinske županije

Nastavite čitati

U fokusu

Županijski SDP: “Osuđujemo nasilne događaje u kojima je sudjelovao HDZ-ov župan Anđelko Stričak“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Šefica županijskog SDP-a, Barbara Antolić Vupora, potpisala je priopćenje kojim ova stranka osuđuje nasilne događaje u kojima je sudjelovao župan Varaždinske županije iz redova HDZ-a.

Riječ je o incidentu koji se dogodilo u petak u središtu Varaždina.

– Izrazito smo protiv i osuđujemo svaki oblik nasilja kao društveno neprihvatljivog ponašanja. Svako nasilje rađa novo nasilje i uporaba sile i posezanje za nasilnim metodama nikad nije rješenje već izvor novih problema. Zalažemo se za kulturu dijaloga i tolerancije u društvu. Županu Stričaku želimo brz oporavak – piše u priopćenju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje