Povežite se s nama

U fokusu

Razveselite se popustima!

Objavljeno:

- dana

PRILIKA

U ovo predblagdansko vrijeme razveselite svoje najmilije poklon bonovima iz Nyce centra Varaždin.

U širokoj ponudi izdvajamo HIFU tretman lica i tijela koji za razliku od laserskih tretmana zadire ne samo u površinske slojeve kože nego i u mišićno te masno tkivo. Zagrijavanjem tkiva na temperaturi oko 60 do 70 °C stimulira stanice na proizvodnju kolagena te pomlađivanje, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima nestajanje masnih naslaga. Oporavka nema, a u najvećem broju slučajeva potreban je samo jedan tretman za postizanje željenih rezultata koji se vide u potpunosti za dva do tri mjeseca. Efekt tretmana je dugotrajan, dakle traje i po nekoliko godina ovisno o stanju kože. Za Božić i Novu godinu poklonite nekom posebnom HIFU lica s popustom od 55 % u cijeni od 900 kuna te HIFU podbratka s popustom 50 % za 500 kuna.

Popusti zovu!

Dijamantna mikrodermoabrazija je zlatni standard u njezi kože lica koja je pojedinačno najpopularnija kozmetička procedura. To je jedan od ne agresivnih tretmana za njegu i aktiviranja metabolizma kože. Djeluje kao jači piling, a najidelanije ga je raditi u jesen, zimu i proljeće dok se manje izlažemo suncu. Riječ je o neinvazivnom tretmanu pomlađivanja kože koji uključuje brušenje gornjeg sloja kože, a time smanjuje fine bore, fleke, ožiljke, proširene pore, povećava proizvodnju kolagena, poboljšava teksturu te potiče obnovu kože. Tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji od 6 do 10 tretmana. U predblagdanskoj ponudi izdvajamo ovaj tretman s popustom od 70 % sad u cijeni od 150 kuna.

Nyce centar Varaždin nalazi se u Kukuljevićevoj ulici 35 u Varaždinu 

Lipo laser jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Lipo laser je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi lasersku tehnologiju, te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela. Nakon tretmana nije potreban oporavak. Po tretmanu se gubi približno 2,4 centimetara masnih nakupina. Broj tretmana je od šest do devet. U predblagdanskoj ponudi poklonite pet tretmana lipolaserom s 80 % popusta sada za iznimno nisku cijenu u iznosu od 400 kuna.

Kemijski pilinzi kombinacija su umjetnosti i znanosti. Izvrsna su metoda za liječenje akni, ožiljaka od akni, hiperpigmentacija, za ublažavanja plićih bora, a mogu se koristiti i za osvježenje kože lica.Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša.U poklon paketima nađite za sebi dragu osobu kemijski piling sad sa popustom za 70 % u cijeni od 130 kuna po tretmanu. Limfna drenaža je metoda koja uz pomoć aparata potiče funkciju limfnog sustava, pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišna tekućina. Tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli. Ako želite da vaši najbliži osjete blagodati ovog tretmana odlučite se za poklon od pet limfnih drenaža za 200 kuna s popustom od 60 %.
Sve informacije možete dobiti na broj telefona 042/550-391 ili mobitela 091/551 44 51 ili ih posjetite u salonu u Kukuljevićevoj ulici 35 u Varaždinu.

Izvor:
Foto: Privatna arhiva

U fokusu

Novo popuštanje mjera od 15. ožujka? Ministar Božinović kaže da teško

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović izjavio je danas da se nakon 15. ožujka teško može očekivati daljnje popuštanje mjera s obzirom na porast broja osoba zaraženih koronavirusom.

– Krajem tjedna trebamo odlučiti o produžetku mjera jer ove istječu 15. ožujka. Još uvijek je prerano konkretnije govoriti, ali s obzirom na porast brojeva teško da se od 15. mogu očekivati daljnja popuštanja. Trebalo bi nam biti u fokusu da zadržimo ove mjere kako se ne bi vraćali unatrag – rekao je Božinović, a objavila Vlada na svojoj internetskoj stranici.

Najavio je da će se nastaviti pratiti situacija sa širenjem koronavirusa u Hrvatskoj i izvan nje, te na temelju toga donositi mjere.

U Hrvatskoj je u odnosu na razdoblje prije tjedan dana 16 % više zaraženih, upozorio je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak.

Nastavite čitati

U fokusu

Zdenko Đuras najavio kandidaturu za ivanečkog gradonačelnika

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon što je Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Grada Ivanca jednoglasno podržao kandidaturu Zdenka Đurasa za novog ivanečkog gradonačelnika, u subotu je u Ivancu ispred OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog održano i službeno predstavljanje njegove kandidature.

– Osluškujući moje sugrađane, zaključio sam da je krajnje vrijeme za promjene i da je potrebno Ivanec pokrenuti s konkretnim programima u suradnji sa županijom i državom – rekao je Đuras, dodajući da je za najavu kandidature s ciljem odabrao prostor ispred Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog u ulici Akademika Ladislava Šabana.

– Riječ je o povijesnim osobama koje su ulagale u gospodarski napredak Ivanca, a nisu ni zanemarivali kulturu i tradiciju ivanečkog kraja. Moja želja je da naš grad krene putem jačanja gospodarstva uz održavanje duha tradicije i kulturnog bogatstva koje grad pruža, što nažalost još uvijek nije dovoljno prepoznato i iskorišteno u cijelosti. Također smatram da se budućnost grada temelji na našim najmlađim građanima i iz tog razloga zalagat ću se za da se riješi dugogodišnji problem škole u Ivancu te da se osigura produženi boravak učenicima u svim školama na području grada Ivanca – najavio je Đuras, a kao važno istaknuo je i dogradnju vrtića.

Što se tiče poduzetništva, ističe da je samo zdravo i snažno gospodarstvo na području grada Ivanca osnovni preduvjet za ostanak mladih i za razvoj cijelog gradskog područja. Najavio je i konkretne aktivnosti.

– Poslovnu zonu Ivanec potrebno je upotpuniti s nekoliko novih gospodarstvenika što bi osiguralo zaposlenje stanovnika grada Ivanca i okolice, dok ću u razgovoru s poduzetnicima te suradnjom sa središnjom vlašću, iznaći način kako pomoći prebroditi njihove nedaće uzrokovane korona krizom – jasan je bio Đuras.

Najavio je i oživljavanje poljoprivrede, provođenje aktivne demografske politike putem poticane stanogradnje.

Zaključio je da se uz brigu za mlade te mlade obitelji neće zaboraviti ni na predstavnike treće životne dobi. Najavio je brigu i suradnju sa svim udrugama, posebice vatrogascima, posvećivanje velike pažnje kulturi, sportu i rekreaciji.

– Krenut ćemo snažno u daljnji razvoj gospodarstva, još jače privlačiti sredstva iz EU te nacionalnih fondova. Iskoristit ćemo svaku, pa i najmanju mogućnost da u naš Ivanec dovedemo što više projekata i investicija – završio je Đuras.

Inače, Đuras je diplomirani ekonomist i poduzetnik koji je nakon rukovodećih funkcija u velikim tvrtkama krenuo u privatne vode, gdje uspješno vodi vlastitu tvrtku.

U zajednici je prije svega poznat kao aktivan član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Margečan s vatrogasnim zvanjem „vatrogasni časnik“ na funkciji tajnika DVD-a.

Nastavite čitati