Povežite se s nama

Međimurje

Recite “da” uz najljepše šarene cvjetne kreacije

Objavljeno:

- dana

CVJEĆARNICA BEŠENIĆ

Kruna svake ljubavi je brak, a poseban čar je uljepšati taj dan mirisima cvijeća. Za to će se pobrinuti cvjećarnica Bešenić iz Varaždinskih Toplica, obiteljska tvrtka s tradicijom dugom tri desetljeća, koja je proteklog vikenda svoje cvjetne kreacije predstavila na Danima vjenčanja u restoranu Fontana Crnković u Varaždinu.

U cvjećarnici Bešenić pronaći ćete sve za vjenčanje: od izrade cvjetnih aranžmana i ukrasa za crkvu do cvjetnih dekoracija svadbenih sala, stolova, kuća mladenaca i automobila. Svojim znanjem, iskustvom i ljubavi prema cvijeću stručno osoblje cvjećarnice Bešenić pomoći će vam u izboru najljepšeg vjenčanog buketa, a nude i posebnu pogodnost: svi mladenci koji dogovore angažman s cvjećarnicom Bešenić dobit će poklon bon od 400 kuna!

Cvjećarnica Bešenić nalazi se na Trgu Bana Jelačića 3 u Varaždinskim Toplicama. Sve informacije možete dobiti na brojevima telefona: 042/671-160 ili 091/561-8336 (Ivanka Bešenić) ili ih potražite na njihovoj facebook stranici. Više informacije doznajte i na internet stranicama www.cvjecarnica-besenic.com 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Na čelu Pjevačkoga zbora Grada Preloga dvije Anice!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Studio VIPRO

Članovi i članice Pjevačkoga zbora Grada Preloga sredinom rujna održali su izbornu sjednicu Skupštine, na kojoj je imenovano novo vodstvo Udruge.

Za predsjednicu Udruge izabrana je Anica Trstenjak. Za tajnicu i rizničarku izabrana je Anica Antolek Hrgar. Prošla je godina dana od zadnjeg nastupa Pjevačkog zbora Grada Preloga. Zbog korone članovi nisu mogli održavati probe i nastupe.

– Želja nam je da se naš zbor pomladi i da s novom godinom započnemo novo razdoblje. Stoga pozivamo sve koji žele pjesmom obogatiti život da se nam pridruže. Svojom ćemo pjesmom doprinijeti kulturnom bogatstvu grada – istaknula je Anica Trstenjak.

Svi koji im se žele pridružiti, mogu se javiti predsjednici Udruge Anici Trstenjak na broj mobitela 098/162-4033 ili adresu elektroničke pošte [email protected]

Nastavite čitati

Međimurje

Međimurje: ove nedjelje zabilježeno 83 novozaraženih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

korona, koronavirus, covid

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 253 uzorka, od čega je evidentirano 83 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 32,8% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 28 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 504. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 73 175 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 34 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je 6 osoba, nema otpuštenih pacijenata, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje