Povežite se s nama

Nogomet

Redovna godišnja Skupština

Objavljeno:

- dana

ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ VRAŽDIN

Redovna skupština Županijskog nogometnog saveza Varaždin održat će se u ponedjeljak 7. svibnja u restoranu Fontana Kućanska 19 s početkom u 20 sati.

 

 

PRIJEDLOG DNEVNOG REDA REDOVNE SKUPŠTINE

     1. Uvodni dio – otvaranje Skupštine – I.NOVAK   - Komisija za verifikaciju članstva – Ž.FRANIĆ, D.PAPEC,V.BANIĆ   - Radno Predsjedništvo – N.HORVATIĆ, B.CRNKOVIĆ, I.MLINARIĆ   - Zapisničar – M.KOCIJAN   - Ovjerovitelj zapisnika – Z.PIZEK, I.PAKRAC   - Komisija za prijam u članstvo Saveza, molbe i dr. – I.MIHALIĆ, M-   ETRTEK,T.KRLEŽA    ___________________________________________________________________________      2. Usvajanje zapisnika sa redovne izvještajne Skupštine od 10.02.2012. – N.HORVATIĆ     3. Prijedlog Komisije za molbe,žalbe i dr. – I.MIHALIĆ     4. Informacije o aktualnom stanju u Hrvatskom nogometu – N.HORVATIĆ     5. Donošenje odluke o prijedlogu za sazivanje izvanredne Skupštine HNS – N.HORVATIĆ     6. Razrješenje zamjenskog člana Skupštine HNS ispred ŽNS Varaždin – I.NOVAK     7. Imenovanje zamjenskog člana za Skupštinu HNS ispred ŽNS Varaždin – I.NOVAK 

Izvor:
Foto: Damir Ivančić

Nogomet

Odlična Lara Hraščanec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

TENIS

Mlada tenisačica TK Varaždin 1181 Lara Hraščanec odlično je počela ovogodišnje nastupe. 

Na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za tenisačice do 12 godina osvojila je visoko 3. mjesto. Nakon pobjeda nad Zagrepčankama Sokolović, Kasalo i Kos u finalu je izgubila od državne prvakinje do 12 godina Noe Krznarić.
Lara je nastupila i u igri parova zajedno s Kornelijom Hunčak. U toj kategoriji osvojila je 2. mjesto.
Odličnim nastupima na ovom, ali i prijašnjim turnirima, Lara se kandidarala za jedno od mjesta u reprezentaciji za taj uzrast.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Nogomet

Vrijedna pobjeda Varaždinaca u Rijeci

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

RUKOMET

U 11. kolu Premijer lige rukometaši GRK Varaždin 1930 izborili su pobjedu nad ekipom Zameta u Rijeci rezultatom 26:24, nakon vodstva Riječana na poluvremenu 14:11.

“Teško izborena pobjeda.”  zajednička je izjava i i grača i trenera nakon utakmice sa ekipom Zameta. Varaždinci nisu ušli dovoljno koncentrirano u susret i domaćin je to odmah iskoristio. Mlada ekipa Zameta s nekoliko iskusnijih igrača pokazala je da je željna igre i nadmetanja, te su s puno htijenja natjecari Varaždince na pogreške. U drugom dijelu varaždinski redovi su se posložili, obrana je počela funkcionirati na visokom nivou i rezultat se polagano okretao, opet zahvaljujući sve boljem napadu. Na kraju je dobra igra cijelog kolektiva donijela prevagu i nove bodove na kontu Varaždinaca koji i dalje drže vrh prvenstvene ljestvice s 20 osvojenih bodova.

U sljedećem kolu u Varaždin dolazi petoplasirana ekipa Gorice.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje