Povežite se s nama

Zabava & Stil

Regionalni i Jakopić travel putnička agencija daruju poklon bon za dvije osobe

Objavljeno:

- dana

SVAKI TJEDAN DAR JEDAN

Od 2018. godine regionalni.com zasjat će u novom ruhu, a vi nas dragi čitatelji i dalje čitajte. Za božićne blagdane spremili smo vam vrijedne poklone.

Ovaj tjedan u suradnji sa Jakopić travel putničkom agencijom jednoj osobi poklanjamo poklon bon za dvije osobe – jednodnevno putovanje za dvije osobe, destinacija Europa. Poklon bon može se iskoristiti u cijeloj 2018. godini.

Od samog početka obiteljski posao obitelji Jakopić prepoznatljiv je po tradiciji, kvaliteti, sigurnosti i zadovoljstvu klijenata. Već godinama je tvrtka Jakopić d.o.o. aktivna u svim područjima autobusnog prijevoza, kao što su javni linijski, ugovoreni i školski prijevoz te povremeni i turistički prijevoz.

Kako bi klijentima pružili kompletnu uslugu, obitelj je otvorila i turističku agenciju Jakopić travel, koja nudi individualne, jednodnevne i višednevne aranžmane prilagođene svakom zahtjevu klijenata. Ljubazno i motivirano osoblje pomoći će svakome u odabiru putovanja, a iskusni, strpljivi i predani vozači vrhunskih autobusa pobrinuti će se da svatko sigurno stigne na odredište.

Na južnoj čakovečkoj obilaznici, tvrtka Jakopić otvorila je 22. prosinca novu benzinsku postaju „Adria Oil“ u sklopu koje se nalazi caffe bar, mjesto za sve koji se žele opustiti i ugodno družiti. Ovo nezaobilazno mjesto svih vozača nalazi se u Ulici dr. Tome Bratkovića 1b.

Kako biste dobili naš pokon, lajkajte našu Facebook stranicu te u komentarima na objavi označite osobu s kojom biste htjeli otići na jednodnevno putovanje i komentirajte zašto baš vi zaslužujete ovaj dar.

Najzanimljiviji i najsmješniji komentar dobit će naš dar.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Kim Verson u subotu, 4. prosinca, u Čakovcu u sklopu Adventa u gradu Zrinskih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Facebook/Kim Verson

Prvoga prosinačkog petka u sklopu čakovečkog Adventa očekuju vas Adventski sajam i predstava za djecu, a nastupaju i Bobo i Vujča.

Dan kasnije na Trgu Republike uživajte u sviranju Nikole Grabara (10 sati) te Kim Verson (18 sati), sajmu tradicionalnih međimurskih kolača te nastupima Društva “Naša djeca” i polaznika vrtića, kao i malog zbora Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić”.

Toga dana će se kod obiju čakovečkih crkava zapaliti i druga adventska svijeća. U nedjelju će se pak izvođenjem adventskih i božićnih pjesama predstaviti KUD Žiškovec.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Varaždinski panoramski kotač proradit će u petak, a stigao je iz talijanskog Lamborghinija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ivan Agnezović

Osim jedinstvene i tople Kuće Djeda Mraza, uz Ledenu čaroliju s velikim klizalištem i ogromnim ledenim toboganom, zajedno s bogatom gastro ponudom te ponudom suvenira i poklona, a sve to na predivno, blagdanski uređenim i osvjetljenim ulicama i trgovima povijesne gradske jezgre, na Advent u Varaždinu stiže i nova atrakcija – panoramski kotač.

FOTO Varaždin u centru dobiva novu atrakciju iz koje će pucati panoramski pogled

Adventski Varaždin je čaroban iz svakog ugla, a panoramski kotač omogućit će posjetiteljima
da u pogledu na blagdanski uređen Varaždin uživaju i iz ptičje perspektive.

– Panoramski kotač u Varaždin stiže iz najrenomiranije svjetske tvornice ovakvih naprava, talijanskog Lamborghinija s više od stotinu godina tradicije što je garancija najviše razine kvalitete, sigurnosti i udobnosti. Adventski panoramski kotač bit će postavljen u Gajevoj ulici, a zahvaljujući čak 23 metra visine na koju se njegove gondole podižu, pogled na blagdanski uređen i osvjetljen Varaždin bit će zaista nezaboravan. Ovaj poseban užitak pogodan je za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola kotača moći će se smjestiti četiri osobe – objasnili su iz Turističke zajednice grada Varaždina.

Kotač se upravo postavlja, montira i osigurava i za prve vožnje bit će spreman već u petak.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje