Povežite se s nama

U fokusu

Regionalni.com najbrže rastući internetski portal na sjeveru Hrvatske!

Objavljeno:

- dana

Hvala vam dragi čitatelji

Internetski portal Regionalni.com u samo godinu dana, od 31. svibnja 2016. do 31. svibnja 2017. godine, ostvario je rast od 470 posto.

Hvala vam, drage čitateljice i čitatelji, što nas pratite i dajete nam podršku, a to se vidi i po našim rezultatima.

Naime, od 1. svibnja do 31. svibnja 2016. godine Regionalni.com zabilježio je 19.077 jedinstvenih posjetitelja (Users), a u svibnju ove godine zabilježili smo 90.952 jedinstvenih posjetitelja (Users).

Statistika od svibnja 2016. godine

Statistika za svibanj 2017. godine

Naš internetski portal je u godinu dana zabilježio je rast od čak 470 posto pa se možemo pohvaliti epitetom najbrže rastućeg portala na sjeveru Hrvatske. Za naš uspjeh u samo godinu dana najzaslužnije je pravovremeno, brzo i točno izvještavanje. To je u skladu s našim sloganom: „Ne kompliciramo, mi informiramo!“

Također, vjetar u leđa našem uspjehu dale su Facebook kampanje, no ipak za sve je najzaslužnija sinergija i homogenost redakcije.

Mi ćemo se i dalje truditi, naporno raditi kako bi vas, dragi čitatelji, još više informirali o događanjima iz Varaždinske županije, ali i susjedne Međimurske županije.

Dodajmo da osim internetskog portala 7 Plus Regionalni tjednik izdaje tiskano izdanje za Varaždinsku županiju, čija je naklada 40.000 primjeraka, a od rujna prošle godine 15.000 besplatnih primjeraka dijeli se u Međimurskoj županiji. Dodamo li k tome broj od 90.952 jedinstvena posjetitelja na našem internetskom portalu, to nas svrstava uz bok najeminentnijih medija na sjeveru Hrvatske.

Zahvalujemo vam i pratite nas i dalje, vaša redakcija Regionalnog tjednika.

Izvor:
Foto:

U fokusu

FOTO Dijelove županije zahvatila tuča, opet stradao bukovečki kraj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Oko 15 sati u dijelovima Varaždinske županije pala je tuča. Čitatelji nam javljaju da je ponovno stradao bukovečki kraj gdje  je pala tuča veličine lješnjaka.

– Padalo je nekoliko minuta, na sreću nije bilo kao prošli put kad nije bilo kuće ili automobila koji nije bio oštećen – kažu nam mještani bukovečkog kraja.

Konačna šteta će se utvrditi naknadno.

Tuča veličine teniskih loptica potpuno uništila nasade u Velikom Bukovcu, razbijeni su staklenici i prozori automobila!

Nastavite čitati

U fokusu

Jedna hrvatska tvrtka svojim radnicima u listopadu će isplatiti jednokratnu naknadu od 750 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Podravka ove godine obilježava 75 godina poslovanja, a tim povodom svim svojim zaposlenicima u listopadu će isplatiti jednokratnu naknadu od 750 kuna.

Umjesto organiziranja proslava i domjenaka u ovim izazovnim vremenima, Uprava Podravke na ovaj se potez odlučila kako bi zahvalila svakom zaposleniku ponaosob, jer upravo su zaposlenici pokretači uspjeha koprivničke kompanije te nositelji tradicije koja se prepoznaje na pet kontinenata i u više od sedamdeset zemalja diljem svijeta. Osim toga, Podravka nije zaboravila ni svoje umirovljenike i radnike koji imaju pravo na jubilarnu nagradu te je povodom 75. obljetnice i za njih pripremila posebne poklon pakete proizvoda.

„Ovu obljetnicu želimo obilježiti na način primjeren vremenu i izazovima s kojima se naši sugrađani suočavaju, pogotovo kada se radi o kućnim budžetima. Stoga, 75. obljetnicu nećemo obilježavati prijemima, skupim domjencima, večerama ili proslavama. Umjesto toga, svim radnicima Podravke i Mirne isplatit ćemo jednokratan dodatak na plaću od 750 kuna. Na taj način želimo im zahvaliti na predanom radu, trudu, energiji i znanju kojega svakodnevno ulažu kako bi Podravka bila ovako uspješna internacionalna kompanija“, poručila je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Podravkina tradicija duga 75 godina započela je daleke 1947. godine, kada je radionica za preradu voća braće Wolf dobila naziv Podravka. Sve do danas, u Koprivnici je stasala multinacionalna kompanija koja svoje proizvodne i trgovačke podružnice ima u čak 17 država, a proizvode pod brendovima Vegeta, Lino, Lino Lada, Dolcela i drugi, prodaje na više od čak sedamdeset tržišta diljem svijeta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje