Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Tsunami seksipilne Jelene Rozge poharao MESAP

Objavljeno:

- dana

Kraljica hrvatske estrade

U dvorani MESAP u Nedelišću jučer navečer stigla je kraljica hrvatske estrade, Jelena Rozga.

Atmosferu je prije dobro zagrijala Grupa Vigor. Rozga kasnije nije bila “Razmažena” ni “Solo igračica” i njezin nastup nije bio “Bižuterija”.

Uz Međimurce, na koncertu je bio i velik broj fanova Rozge iz varaždinskog kraja. 

Djelić atmosfere pogledajte na fotografijama.

 

 

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Međimurje

Ovog vikenda u Žabniku predstavljanje knjige “Makovo zrno” i prekrasan koncert “Klasika uz Muru”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U tijeku su zanimljivi i sadržajno bogati programi u sklopu manifestacije „Dani turizma 2021.” u Svetome Martinu na Muri.

U subotu, 7. kolovoza, od 19 sati kod Centra za posjetitelje u Žabniku održavat će se predstavljanje knjige “Makovo zrno” Božene Malekoci-Oletić, koja govori o dugogodišnjem načelniku Općine Sveti Martin na Muri Franji Makovcu, koji je iz potencijala malenih kao makovo zrno preobrazio svoj kraj.

Padarić, Zamuda i gošće

Volite li klasičnu glazbu, u subotu ponesite svoju dekicu i na neklasičan način uživajte na tradicionalnom koncertu „Klasika uz Muru“ u režiji baritona Dominika Padarića, studenta Kraljevske glazbene akademije u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pratit će ga pijanist virtuoz Patrik Zamuda, dok će se kao gošće pojaviti i Gabriela Hrženjak te Barbara Suhodolčan.

Što se tiče ostalih sadržaja “Dana turizma 2021.”, možete ih pogledati na priloženom plakatu.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Na Špancirfestu ove godine Hladno pivo, Parni Valjak, Goran Bare i Majke, Psihomodo pop…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na konferenciji za medije održanoj danas, 4. kolovoza, predstavljen je program dugo očekivanog, 23. Špancirfesta, najvećeg uličnog festivala u Hrvatskoj, koji će ove godine trajati od 20. do 29. kolovoza.

Program su predstavili direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, gradonačelnik Neven Bosilj i suradnici.

Što se tiče koncerata, ove godine bit će postavljene četiri velike pozornice i više manjih. Glavna će biti kod Staroga grada, i to na staroj lokaciji, s vanjske strane bedema uz ulicu Stanka Vraza jer pruža mnogo više otvorenog prostora, što je vrlo važno u kontekstu epidemioloških mjera.

Tamo će nastupati Goran Bare i Majke, Parni Valjak, Gibonni, Hladno pivo, Jonathan te Psihomodo pop.

Kod Vile Bedeković nastupat će Varaždinski tamburaški orkestar i Klapa Cambi, 40 fingers, Urban & 4 i Josipa Lisac.

Koncerti kod bedema Staroga grada bit će besplatni, dok će se koncerti kod Vile Bedeković naplaćivati po cijeni od 80 kuna.

Koncerata će biti i u Kvart zoni, pozornici smještenoj u Centru za mlade. Tamo će svirati Svemirko, Bore Balboa i Buntai.

Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz COVID potvrde, odnosno moći će ući osobe koje su cijepljene, preboljele COVID ili imaju važeći negativan test.

Na ulazima kod Staroga grada i Vile Bedeković bit će postavljeni punktovi za testiranje na COVID, a test će stajati 60 kuna.

Posjetiteljima će i ove godine na raspolaganju biti Vinski grad kod Staroga grada, i to na dva platoa gdje će svoje vrhunske proizvode nuditi 15 hrvatskih vinara, a u blizini će biti i Street food zona s različitim specijalitetima.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje