Povežite se s nama

Crna kronika

S vatrom se borilo šezdesetak vatrogasaca kod Bednje, u pomoć priskočili susjedi Slovenci

Objavljeno:

- dana

Požar na srmom terenu

I dok su šezdesetak vatrogasaca jučer borilo s požarom na Ljublju, na drugom dijelu Varaždinske županije oko 60 vatrogasaca muku je mučilo s požarom u Jamnom kod Bednje.

Na intervenciji su sudjelovali pripadnici DVD-a Lepoglava, Bednja, Cvetlin, Kamenica, Cvetlin, a i vatrogasci iz Tržeca i Leskovca iz susjedne Slovenije s obzirom da je gorjelo područje na granici.

Zbog izrazito nepristupačnog terena, odnosno nadmorske visine više od 600 m, vozila i ostala tehnika ni na koji način se nisu mogli probiti do blizine požara. S druge strane, teren je bio izrazito strm pa je to otežavalo gašenje.

Požar je uz velike napore ugašen u 01.40 sati. Na mjestu intervencije bilo je prisutno više od 60 vatrogasaca s ukupno 16 vozila.

Izvor:
Foto: DVD Kamenica

Crna kronika

Policija traži lopova koji je ukrao skupe parfeme

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu voditeljice trgovine u sklopu trgovačkog centra u Donjem Knegincu za kazneno djelo krađe.

Prema prijavi, nepoznati je počinitelj u srijedu, 5. svibnja oko 12 sati, iz trgovine otuđio nekoliko parfema ukupne vrijednosti od oko 1100 kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Na ulici prišao maloljetniku te ga metalnom šipkom udario po glavi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zaprimljenom bolničkom prijavom utvrđeno je da je maloljetnik s područja Međimurske županije zadobio lake tjelesne ozljede.

Naime, 9. svibnja, oko 19 sati u Kuršancu, na ulici, zbog ranijih međusobnih nesuglasica, 24-godišnjak je prišao maloljetniku te ga metalnom šipkom udario po glavi.

Maloljetniku je pružena liječnička pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je zadržan na liječenju, dok je počinitelj uhićen te je oduzeta metalna šipka.

Protiv 24-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju nadležnom državnom odvjetniku.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!