Povežite se s nama

Sport

Sara Kolak i Vilim Poljak

Objavljeno:

- dana

IZBOR SPORTAŠA LUDBREŠKE REGIJE

U Ludbregu su dodjeljena priznanja najboljim sportašima i sportskim djelatnicima ludbreške regije za 2014. godinu, emisije Fair play Radio Ludbrega. 

Priznanja su primili: za nade ludbreškog sporta Ana Vrabec, ŽRK Ludbreg te Luka Balažinec HK Ludbreg. Za dugogodišnje sportske djelovanje priznanje je primio predsjednik NK Podravina Mladen Henec. Prvo mjesto u konkurenciji za najboljeg trenera podijelili su trener NK Podravina Slobodan Sudec i trener RK Ludbreg Mljekara Bohnec Emerson Žnidarić.
U konkurenciji sportašica prvo je mjesto pripalo našoj kopljašici Sari Kolak, drugo rukometašici Koke Ivani Dežić, a treće odbojkašici ŽOK Ludbreg Ljubici Hajdarović. Najbolji sportaš ludbreške regije u 2014.godini po odabiru naše emisije je Vilim Poljak, košarkaš Grafičara, na drugom mjestu je Nikola Valjak, kapetan NK Podravina, a treće atletičar Željko Vincek, član Atletskog kluba Dinamo. Najbolji klub je KK Grafičar.

Izvor:
Foto:

Sport

FOTO Više od 500 trkača u Varaždinu na Zimskom polumaratonu i druge dvije utrke

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

DHMZ je jutros u 8 sati u Varaždinu izmjerio 0.5 stupnjeva, ali to nije zaustavilo trkače 6. Hervis Zimskog polumaratona.

Trče se još dvije utrke; Mrzli cener (10 km) i nova utrka Ledena petica (5 km).

Organizator je Trkački klub Marathon95, a Zimski polumaraton počeo je u 11 sati. Start i cilj su kod Arene Varaždin.

Za sve tri utrke prijavilo se više od 500 trkača.

Nastavite čitati

Sport

Golman Božidar Radošević na izlaznim je vratima NK Varaždina, kao problem istaknuo ponašanje trenera

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Bivši golman Hajduka Božidar Radošević je na izlaznim vratima Varaždina.

Iako je sjajno branio zadnje dvije utakmice, trener Mario Kovačević vratio ga je na klupu, piše 24sata.hr.

Bio je razočaran i uvidio jasan znak da se na njega ne računa u klubu pa je od sportskog direktora Nikole Šafarića tražio da ga pusti. Razgovarao je s čelnicima kluba i dogovorili su se da mi neće praviti probleme.

– Nije problem biti rezerva, uostalom šest mjeseci sam bio na klupi dok je branio Zelenika i to mi ne predstavlja problem. Stvar je u tome što ne želim i ne mogu prijeći preko ovakvog ponašanja trenera. Jednostavno, na takav način s njim ne mogu surađivati. To sam i rekao čelnicima kluba i oni su prihvatili moje objašnjenje. Na svu sreću, dovoljno sam u karijeri zaradio da ovakve stvari ne moram trpjeti, da se mogu držati svojih životnih principa. Želim da se prema meni ljudi ponašaju korektno, a ako to nije slučaj onda ću potražiti drugu sredinu – pojasnio je Radošević.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje