Povežite se s nama

Atletika

Ludbrežanka Sara Kolak najbolja juniorska sportašica Primorsko-goranske županije

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Ludbrežanka Sara Kolak, koja nastupa za AK Kvarner proglašena je najboljom juniorskom sportašicom Primorsko-goranske županije.

Na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša Primorsko-goranske županije dodijeljene su nagrade i priznanja sportašima, sportskim ekipama, sportašima s invaliditetom, školama i sportskim djelatnicima za rezultate postignite u 2013. godini, a dodijeljene su i tri ravnoprane nagrade za Životno djelo u oblasti sporta. Svečanost je održana u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Velikom broju sportaša i sportskih djelatnika čestitke su uputili ministar znanosti obrazovanja i sporta Željko Jovanović, župan Zlatko Komadina, predsjednik Zajednice sportova PGŽ i  gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje