Povežite se s nama

Atletika

Seniori AK Sloboda treći na ekipnom PH

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Varaždin je ponovno bio domaćin velikih natjecanja, na stadionu SC Sloboda prošlog je vikenda održan Kup Hrvatske i ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniore i senirke.

Seniori AK Sloboda tako su osvojili treće mjesto na ekipnom prvenstvu Hrvatske. Što se plasmana na Kupu Hrvatske tiče, u ukupnom poretku atletičari i atletičarke bili su šesti, s tim da su djevojke bile četvrte, a dečki osmi.
Kup je osvojio AK Agram, drugi je bio AK Dinamo-Zrinjevac dok je treće mjesto osvojio ASK.
Seniorke Agrama ekipne su prvakinje Hrvatske, ispred Dinama-Zrinjevac i Zagreb-Ulixa. U muškoj konkurenciji ekipni prvaci Hrvatske postali su seniori Dinama-Zrinjevac, drugi su bili seniori Agrama, a treći seniori Slobode.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje