Povežite se s nama

Moda i ljepota

Senzualna i zavodljiva

Objavljeno:

- dana

Poznati na stolici varaždinske vizažistice Mirele Magdić-Fotak

Svakodnevno koristim šminku zbog posla, ali diskretno. Nisam baš ljubiteljica ruževa. Radije koristim labela i sjajila, kojih imam jako puno.

 Kod šminkanja uvijek naglašavam oči, a od sjenila obično koristim sivo-plave, odnosno smeđe-zelene nijanse, no trudim se šminku uvijek prilagoditi odjeći – istaknula je Biljana Lopac, suvlasnica tvrtke KB kojoj je sjedište u Sračincu.

Ova obiteljska tvrtka s radom je počela 1990. godine, a u svojoj ponudi ima širok asortiman posuđa, kućnih potrepština i igračaka s naglaskom na vlastitu proizvodnju koja se odvija pod motom “Totalno drugačiji od drugih”. Svoje trgovine danas imaju diljem Hrvatske, a 1. ožujka otvorit će i svoju prvu trgovinu u Varaždinu koja će se nalaziti u Zagrebačkoj ulici (zgrada Eurodoma – ispod Sportaline).

 U ponudi će biti sav naš asortiman, a svakako treba naglasiti kako ćemo uz bogatu ponudu igračaka po povoljnim cijenama imati i licencirane igračke – otkrila je mlada poduzetnica koja se, doznajemo, od brojnih poslovnih obaveza i stalnih putovanja opušta dvaput tjedno uz plesanje zumbe.

Obožavam latinskoameričke ritmove i zumba me jednostavno oduševila, tako da mi nedostaje ako slučajno preskočim koji termin – otkriva Biljana Lopac. Kako posao ne bira ni mjesto, ni vrijeme, svoje satove zumbe preskočit će već ovaj tjedan, pa će simpatična poduzetnica i Valentinovo dočekati izvan zemlje.

Ljubav se treba iskazivati cijele godine, a ne samo jedan dan u godini

Mogli bismo reći da ćemo suprug i ja već tradicionalno provesti Valentinovo u Frankfurtu, kamo već nekoliko godina u to vrijeme odlazimo zbog poslovnih obaveza. Međutim, moram biti iskrena i otvoreno reći da nisam baš neki poklonik Valentinova. Smatram da ljubav treba iskazivati cijele godine, a ne samo jedan dan u godini – otkriva Biljana Lopac koja je prije odlaska u Njemačku ipak pronašla malo vremena i sjela na stolicu varaždinske vizažistice Mirele Magdić-Fotak.
Iako se vlastiti asortiman KB-a odvija pod motom “Totalno drukčiji od drugih”, za ovu prigodu poznata poduzetnica prekrasne kovrčave kose ostala je – “Totalno svoja”.

S obzirom na to da je Valentinovo pred vratima, odlučila sam se za šminku prigodnu za romantičnu večeru, a da naglasak ipak ne bude na crvenoj, boji uz koju se obično veže Dan zaljubljenih. Šminka je zavodljiva, što ćemo postići jakim naglašavanjem očiju. Na kapcima sam se odlučila za kombinaciju smeđe-zlatnog sjenila, a oči sam dodatno naglasila tušem za oči i trepavicama s puno slojeva maskare – objasnila je Magdić Fotak.
Kako su oči važne kod postizanja zavodničkog izgleda i kako je naglasak na njima, ostatak šminke je neutralniji.

Rumenilo i ruž su zlatno-smeđe nijanse. Ova kombinacija boja inače i odlično pristaje Biljani Lopac – istaknula je Magdić-Fotak. Rezultat: zavodljiv makeup kao stvoren za romantičnu večeru udvoje.

Savjet plus

Za postizanje zavodljivog izgleda za Valentinovo važne su oči, koje naglasite tušem za oči, a trepavice namažite s puno slojeva maskare. Ne pretjerujte i zapamtite: važno je da se osjećate dobro u kombinaciji koju ste odabrali.

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje