Povežite se s nama

Međimurje

Skelarska kuća mamac za izletnike vrijedan dva milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Turizam u zamahu

Općina Sveti Martin na Muri je prema Europskom fondu za regionalni razvoj kandidirala projekt “Uređenje Skelarske kuće s poučnom eko stazom i biciklističkom stazom u krajobrazu Mura“.

Riječ je zapravo o ulaganju u projekt “Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“, s ciljem privlačnosti i obrazovnoga kapaciteta te uspostave boljeg upravljanja posjetiteljima odredišta prirodne baštine. Vrijednost projektnog prijedloga iznosi dva milijuna kuna, a bespovratno se dodjeljuje 85 posto ukupno odobrenog iznosa. U Turističkoj zajednici Općine Sveti Martin na Muri očekuju da će projekt proći natječaj te da će na terenu radovi započeti, odnosno biti nastavljeni, u proljeće ove godine. Istovremeno u Turističkoj zajednici obavljaju se pripreme za “Spust murskih ladji”.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje