Povežite se s nama

Ostali sportovi

SKOKfit 2013 u varaždinskom TTS sportskom centru

Objavljeno:

- dana

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O SPORTU

U varaždinskom TTS sportskom centru održat će se 9. i 10. studenog najveće okupljanje ljubitelja fitnessa iz cijele regije .

Organizator događanja Orlando Fitness Grupa je tijekom proteklih šest godina projektom SkokFit postavila temelje novog razvoja fitness industrije u cijeloj regiji. Od 2007 do 2012 godine, isti se od forme dvodnevnog seminara namijenjenog isključivo Pilates trenerima, razvio u najveće regionalno okupljanje sportskih i fitness stručnjaka, s dodatnim izložbeno-sajamskim dijelom.
Fitness, pilates, aerobic, funkcionalni trening, fizioterapija, kineziterapija, tematski stručni skupovi, osnove su edukacijsko kongresnog dijela projekta kojeg nose najveći svjetski prezenteri i treneri. Više od 90 stručnjaka iz cijelog svijeta je do sada nastupilo kao predavači, a više od 1500 trenera i instruktora proširilo je i unaprijedilo svoje znanje.
Gospodarski dio je do sada ugostio više od 150 različitih izlagača sportske i fitness opreme, a ukupno je projekt imao više od 80.000 posjetitelja.
Edukacija
Kongresni i edukacijski dio okuplja vježbače, članove fitness centara, rekreativce, zaljubljenike u vježbanje, sportaše, fitness trenere, osobne trenere, aerobik i pilates instruktore, kineziterapeute i druge profesionalce iz cijele regije (Slovenija, Srbija, Mađarska, BiH, Makedonija, Austrija, Italija, Rumunjska, Bugarska, Hrvatska) prezentacije i treninge drže stručnjaci i eksperti iz cijelog svijeta – profesori, magistri i doktori zananosti.
Zabavni sadržaji za posjetitelje su raznoliki od Citroen DS line Racing zona – demo vožnje,i nagradne igre do TTS fitness challenge – otvoreno natjecanja u funkcionalnom treningu. Očekuje se nastup i osoba iz sportskog života, te sudjelovanje posjetitelja u prezentacijama i nagradnim igrama, Zumba fitness ® i Les Mills ® – edukativno promotivni programi.
Promocija
U gospodarskom i promotivnom dijelu predviđeno je predstavljanje tvrtki i pojedinaca koji se bave zastupstvima i prodajom sportske opreme i rekvizita, predstavljanje tvrtki iz prateće industrije koja ima usku i ciljanu poveznicu sa sportom, aktivnim životom, i zdravljem (auto i moto industrija, prehrambena i farmakološka industrija), predstavljanje klubova, udruga i organizacija koje nude sportske i zabavne sadržaje.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje