Povežite se s nama

Međimurje

Škola trčanja Atletskoga kluba Međimurje

Objavljeno:

- dana

PRILIKA ZA ODRASLE

Atletski klub Međimurje pokreće Školu trčanja za odrasle.

Svi oni koji žele nešto više naučiti o trčanju i svemu onome što je bitno za pravilnu pripremu i bavljenje ovom iznimno korisnom sportskom aktivnošću, moći će to saznati od Aleksandra Žbulja, glavnog trenera u AK Međimurje, koji je u svojoj karijeri, trenirajući najbolje atletičare Kluba, postigao niz značajnih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni. Žbulj će sada svoja bogata iskustva, uz pomoć ostalih trenera u Klubu, prenijeti i na sve one koji nisu imali prilike baviti se sportom ili rekreacijom a sada to žele svakako činiti zbog zdravlja ili zadovoljstva koje projicira sportska aktivnost. Prijave sa svojim podacima, ime i prezime, godina rođenja, mjesto prebivališta, e-mail adresa i broj mobilnog telefona, pošaljite na e-mail adresu [email protected]. Više informacija možete dobiti i na broj mobitela 098/921-1479.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održat će se 11. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove godine organizira svoj Božićni koncert.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca, s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Program će održati Osnovna glazbena škola i Osnovna škola klasičnog baleta.

Ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Poziv izlagačima – 2. Božićni sajam Općine Pribislavec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca, na prostoru ispred Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec, s početkom u 14 sati.

Pozivaju zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec:https://pribislavec.hr/dokumenti/zahtjev-za-koristenje-javne-povrsine/

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje