Dizajnerski i lifestyle trendovi vraćaju kuhinju u središte pozornosti moderno opremljenih životnih prostora. Iverpanova ponuda granitnih i inox sudopera savršeno se uklapa u te trendove, iznimnom kvalitetom i širinom dizajnerskih rješenja koja odgovaraju svim vašim estetskim zahtjevima.

Ako mislite da su inox sudoperi samo za tradicionalne kuhinje, Reginox će vas iznenaditi!

Inox sudoperi doživotne garancije

Reginox je sinonim za kvalitetu inox sudopera. Već 40 godina globalni su lideri, najveći inovatori u industriji i ne samo da se svi sudoperi proizvode u Nizozemskoj već je i porijeklo sirovine europsko. Ako ste se odlučili za inox sudoper, Reginox nudi više od 150 modela sudopera s doživotnom garancijom, a mi dodajemo još neke razloge zašto Reginox.

DIZAJN I INOVATIVNOST
Reginox prepoznaje vrijednost lijepo dizajniranih sudopera što je industrija nagradila s brojnim nagradama za dizajn. Inovativnost, posvećenost detaljima i preciznosti Reginox stavlja u službu praktičnosti i jednostavnosti.

KVALITETA
Svaki je Reginox sudoper proizveden iz jednog komada najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika. Moderna tehnologija izrade omogućila je sudoper čiju kvalitetu korisnik osjeti u svakodnevnoj uporabi, pogotovo u usporedbi s inox sudoperima koji se blago deformiraju ili mijenjaju boju.

BRIGA ZA LJUDE I OKRUŽENJE
Reginox ima FSC® certifikat za promicanje ekološki odgovornog ponašanja, a 70% sudopera proizvodi se od recikliranih materijala. Pomno osmišljenim, ugodnim i zdravim radnim okruženjem, kontrolom sirovina i razboritim pristupom korištenja energije, Reginox pokazuje brigu i za generacije koje dolaze, što je uz izvrsnu kvalitetu jedan od važnih razloga radi kojeg je uvršten u Iverpanovu ponudu.

Granitni sudoperi otporni i na metke!

Ako ste se odlučili za granitni sudoper, Schock će opravdati sva vaša očekivanja! Testirana je izdržljivost Schockovih “extreme” sudopera u ekstremnim izazovima, poput ispaljivanja metka ili hokejskih pakova direktno na površinu sudopera. Sudoperi su izdržali najekstremnija opterećenja, a vi u Iverpanu odaberite onaj koji želite!

NAJKVALITETNIJI GRANITNI SUDOPERI U SVIJETU
Od osnutka 1924. Schock je sinonim kvalitete, modernog dizajna i dugovječnosti. Tvrtka koja je prije 35 godina lansirala prvi granitni sudoper i danas svoje granitne sudopere proizvodi ekskluzivno u Njemačkoj. Sa svojih više od 90 patenata jednostavno je korak ispred svih, te se prema njenim metodama danas proizvodi 75 posto svih sudopera u svijetu!

NA RASPOLAGANJU VIŠE OD 200 MODELA U TRI VRHUNSKA MATERIJALA
Riječ je o CRISTADUR®, CRISTALITE® PLUS i CRISTASTONE® materijalima, što čini Schock jedinom tvrtkom u svijetu koja proizvodi granitne sudopere u takvom rasponu.
CRISTALITE® materijal savršen je za sve koji traže visoko otporne sudopere, odlične UV stabilnosti i neporozne glatke površine. CRISTADUR® extreme materijal dodano je ojačan mrežom stakloplastične armature u samom koritu sudopera i s ProHygenic antibakterijskom zaštitom.

KVALITETNI GRANITNI SUDOPERI SU VJEČNI
Materijali, od kojih su sudoperi proizvedeni, svojom se vrlo kompaktnom neporoznom površinom, savršenom čvrstoćom i iznimnom glatkoćom, osim lakog održavanja, uspješno bore protiv kamenca i tvrdokornih nečistoća. Upravo zato Schockovi se sudoperi smatraju vječnim!

Moderne slavine uz inox i granitne sudopere

DIZAJN I KVALITETA
Slavine jednostavnih linija dizajnirane su za moderne kuhinje, ali se mogu uskladiti i s bilo kojim drugim kuhinjskim stilom. S obzirom na uporabu preporučamo slavine koje se sastoje od tehnički kvalitetnih komponenti, uz koje, u Iverpanu, dolazi garancija od čak 5 godina. Za uštedu vode svakako su neminovan izbor slavine s aeratorom.
SLAVINE UZ GRANITNE SUDOPERE
Cristalite Plus® boje slavina kompletiraju se s odgovarajućim bojama Schock-ovih granitnih sudopera, a moguće je odabrati i bilo koju drugu kombinaciju.

SLAVINE UZ INOX SUDOPERE
Nekad su inox slavine uz inox sudopere bile isključivo izbor tradicionalnih kuhinja. Međutim iskorak u kvaliteti izrade i dizajnu, koji prati trendove modernih uređenja, vratili su inox u svakodnevnu uporabu.

Iverpan
Kučanska 3, Varaždin
042 305 403
okovi-varazdin@iverpan.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 7.00 – 20.30
sub: 7.00 – 14.00

Komentari

Komentara

loading...