Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 12. travnja u 14.30 sati u Ulici Augusta Cesarca u Varaždinu.

Maloljetnik u dobi od 15 godina upravljao je biciklom nogostupom Cesarčeve ulice iz smjera Preradovićeve prema Zagrebačkoj ulici, prevozeći nepropisno na upravljaču bicikla 15-godišnjakinju.

– Dolaskom do raskrižja s Ulicom Alojzija Stepinca momak se započeo uključivanje u promet s nogostupa na kolnik Stepinčeve ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom je prilikom prednjim dijelom bicikla udario u prednji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je tom ulicom iz smjera Ulice Augusta Šenoe, upravljala 42-godišnjakinja – istče PU varaždinska.

Zeljko Joksimovic

Uslijed udara u vozilo, 15-godišnja putnica s bicikla je pala na kolnik. Nakon prometne nesreće, sudionici su se razišli, ne obavijestivši policiju o istoj. Naknadno je 15-godišnja putnica s bicikla zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Komentari

Komentara

loading...