Povežite se s nama

Život i društvo

„Stara ‘17 & Nova ‘18“ – tradicija se nastavlja!

Objavljeno:

- dana

TTS SPORT CENTAR

Sedmu godinu zaredom Maraschino Craft & Spirits bar i TTS Sport centar pozivaju vas na najveći ispraćaj Stare i doček Nove godine i to BEZ PAUZE punih 18 sati!

Warm Up

Na više od 500 četvornih metara, koji uključuju Maraschino bar i spojeni grijani šator, očekuje vas warm up već od 10 ujutro u nedjelju, 31. prosinca, 2017., a završavamo kad se svi umorimo – pretpostavljamo, u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 1. siječnja 2018.
A sad drage nam novosti !
Ove godine s kvalitetom idemo još nekoliko koraka prema gore!
Za finu hranu na pravom grillu pobrinut će se već od 17 sati „Rešetka by Đurina hiža“.

U ponudi će biti ražnjići omotani suhom vratinom, srneće pljeskavice, šiš ćevapi, roštiljke, tj. pečenice od divljači, pljeskavice od čiste junetine i Coleslaw salata. Ovo Street food savršenstvo pripremat će za vas Nikola Božić iz Đurine Hiže, i to na pravom, vrućem grillu – to je onaj koji se dimi.
Što se pića tiče, u ponudi je vino Pungračič, a osim standardne ponude pića, od 20. prosinca nudimo 100 vrsta rakija i likera, 30 vrsta viskija, 15 vrsta ginova, 25 vrsta rumova, 10 vrsta tekuila i još puno, puno pitkih novosti za „spirits gurmane“.
Kako ne bi sve ostalo samo na hrani i piću, pobrinuli smo se i za odličan glazbeni program. Prvi na scenu stupa legenda, DJ Pucko, jedan od najboljih party DJ-eva u Hrvatskoj, koji zagrijava atmosferu od 12 sati i ostaje s nama sve do kraja.

Fešta 

Od 19.30 pa sve do kraja dočeka uz DJ Pucka svirat će nam Beatta Band iz Zagreba – popularni glazbeni sastav s čak četiri vokala. Dvije pjevačice i dva pjevača podižu atmosferu do „ibera“ gdje god da se pojave, pa će tako biti i u Maraschino Craft & Spirits baru!
Ulaz na najveću feštu u gradu je naravno BESPLATAN, jednako kao i posljednjih 5 godina!
Vidimo se u Maraschino baru!

Izvor:
Foto: Ilustracija

Život i društvo

Vidovec: Udruga umirovljenika i Udruga žena u novim prostorijama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga umirovljenika Općine Vidovec i Udruga žena Općine Vidovec službeno su otvorili vrata novih prostorija u prizemlju općinske zgrade koje su im dodijeljene putem provedenog Javnog natječaja Općine Vidovec.

Službenom otvorenju nazočili su općinski načelnik Bruno Hranić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Vidovec Krunoslav Bistrović, potpredsjednici Vijeća Mihael Blažeković i Maja Pintarić te direktorica Regije Kontinentalna Zapad Zagrebačke banke Zagorka Mintas.

Prigodnim uvodnim riječima svima prisutnima kratko se obratio načelnik Bruno Hranić napomenuvši kako Općina Vidovec kontinuirano ulaže u rad udruga, ne samo kroz osiguranje proračunskih sredstava za provedbu njihovih programa i djelatnosti, već i kroz ulaganje u prostor u kojem obavljaju administrativne poslove, održavaju redovne sastanke, skupštine i druge djelatnosti.

– Drago mi je što vas danas mogu pozdraviti u novim prostorijama, za koje slobodno mogu tvrditi da su adekvatno opremljene za sve vaše potrebe. Želim da Vam ove prostorije i dalje služe za uspješno provođenje ciljeva udruge – istaknuo je načelnik Hranić dodavši kako je za uređenje prostorija iz općinskog proračuna izdvojeno oko 70.000 kuna.

Načelnik Hranić ujedno je zahvalio Zagrebačkoj banci i direktorici Regije Kontinentalna Zapadna Zagorki Mintas na doniranom uredskom namještaju vrijednosti oko 30.000 kuna kojim su opremljene prostorije udruga, ali i ured Savjetodavne službe.

Nastavite čitati

Život i društvo

Općina T. Bartolovečki sponzorirala sportaše Stefani Hrman i Nikolu Koseca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinu Trnovec Bartolovečki i načelnicu Vericu Vitković posjetilo je dvoje uspješnih sportaša s područja Općine.

Stefani Hrman reprezentativka je u latinoameričkim plesovima, a Nikola Kosec reprezentivac je u plivanju.

Stefani Hrman bavi se sportskim plesom već 10 godina, od čega je četiri godine plesala solo, a zadnjih šest godina pleše u paru. Trenutno pleše za Sportski Plesni centar Zagreb by Nicholas. Dvostruka je državna prvakinja u svojoj i starijoj kategoriji, a s partnerom je osvojila državno prvenstvo u latinoamaeričkim plesovima i viceprvaci su u starijoj kategoriji. Na međunarodnim natjecanjima Stefani je uvijek osvajala prva mjesta. Iza nje i njenog partnera dva su Svjetska prvenstva, u Jerevanu u Armeniji i u Sibiu u Rumunjskoj na kojima su ostvarili odlične rezultate, budući da zajedno plešu tek godinu dana.

– Htjela bih se zahvaliti načelnici i Općinskom vijeću na sponzorstvu jer ovaj sport iziskuje uistinu velike troškove, poput haljina, profesionalne šminke i frizure. Sponzorstvo u iznosu od 20.000 kuna jako mi je puno značilo u pripremi za Svjetsko prvenstvo – istaknula je Stefani.

Član varaždinskog Plivačkog kluba Vidra iz Varaždina, Nikola Kosec, nastupio je na Europskom prvenstvu u plivanju za plivače s Down sindromom. Natjecanje se održalo u talijanskom gradu Ferrara, početkom listopada, u sklopu Trigames – Europskog prvenstva u atletici, košarci, futsalu, judu, stolnom tenisu, tenisu, sinkroniziranom plivanju i plivanju za sportaše s Down sindrom. U Ferrari je nastupilo 400 sportaša iz 17 država. U svom drugom EU prvenstvu plivao je 50 metara leđno, 50 metara slobodno, 100 metara leđno, 50 metara delfin i 50 metara prsno te je došao do dva finala – na 50 metara i 100 metara leđno, zauzeo je sedmo i osmo mjesto. Kao mlađi senior osvojio je broncu na 50 metara leđno te četvrto mjesto na 100 metara leđno. Općina Trnovec Bartolovečki ovog je uspješnog sportaša sponzorirala s 20.000 kuna.

– Želim se od srca zahvaliti ovim predivnim mladim ljudima na posjeti, ali i uistinu hvale vrijednoj ljubavi i energiji koju daju u bavljenje sportom. Naravno, njihovim roditeljima koji su im u tome najveća podrška treba odati posebno priznanje. Općina će se uvijek truditi, koliko god je moguće, poticati ovakve mlade ljude da ustraju u svojim zacrtanim ciljevima, a veliko im hvala što na ovaj način promoviraju našu općinu Trnovec Bartolovečki – rekla je Verica Vitković.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje