Povežite se s nama

Međimurje

Potraga za nestalom Štefanijom Kovač iz Donjega Kraljevca dobila sretan epilog!

Krađe

Objavljeno:

- dana

Danas, 4. listopada oko 10 sati u blizini draškovskog mosta prema naselju Draškovec, građani su pronašli Štefaniju Kovač. Pružena joj je potrebna medicinska pomoć.

Podsjećamo da je Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest da se 3. listopada oko 16 sati iz obiteljske kuće u Donjem Kraljevcu, u nepoznatom smjeru udaljila Štefanija Kovač, rođena 1940. godine.

Od prijave nestanka do jedan sat iza ponoći policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a i mještana intenzivno tragala za nestalom osobom. Traganje je nastavljeno i danas (4. listopada) u jutarnjim satima, te je putem medija informirana javnost.

Policijska uprava međimurske zahvaljuje svima koji su sudjelovali u potrazi za nestalom osobom.

Međimurje

Prvi od boraca za poziciju međimurskog župana najavio objavu kandidature

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Poznat je prvi službeni kandidat za župana Međimurske županije.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Darko Zver iz stranke Fokus uputio je, naime, poziv na predstavljanje svoje kandidature u ponedjeljak, 18. listopada, u 10 sati ispred Doma sindikata u Čakovcu.

Konferenciji će prisustvovati predsjednik stranke Fokus Davor Nađi, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian i načelnik Općine Križ Marko Magdić.

Nastavite čitati

Međimurje

Danas u Međimurju 36 novozaraženih koronom, oporavile su se 24 osobe

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata obrađeno je 180 uzoraka, od čega je evidentirano 36 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2, što je 20% od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 24 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 197. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 71.679 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 23 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenta, nema otpuštenih pacijenata, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji te nema preminulih osoba.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje