Povežite se s nama

Sport

STK Sračinec kroz kvalifikacije u Prvu stolnotenisku ligu

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

Stolnoteniski klub STK Sračinec osvojilo je prvo mjesto u 2. HSL Regija Sjever i time je stekao pravo na kvalifikacije za 1. HSL . 

Kvalifikacije za ulazak u Prvu ligu održane su u Vinkovcima, nastupilo je pet ekipa: STK Pitomača, STK Cibalija Vinkovci, STK Lokomotiva Vinkovci i iz naše regije STK Kos Kotoriba i STK Sračinec.

Ekipa STK Sračinec za koju su igrali Anđelko Liber, Dražen Liber, Damir Prikratki i Božidar Križanec odličnom igrom uspjela je ostvariti drugo mjesto i time se plasirala u Prvu Ligu, sjajan rezultat za maleni klub. STK Kos Kotoriba je bila peta.

Rezultati: STK Sračinec – STK  Kotoriba 4:2,  STK Sračinec – STK Cibalia 4:2,    STK Sračinec – STK Lokomotiva 4:2,  STK Sračinec – STK Pitomača 1:4.  

Izvor:
Foto: Damir Ivančić

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje