U derbiju drugog kola HEP Superlige za stolnotenisačice STK Varaždin poražen je na domaćem terenu od aktualnog prvaka Hrvatske ekipe Dr. Časla i to rezultatom 3-1.

Meč su otvorile domaća Petra Petek i Ivana Tubikanec gdje je u neizvjesnom meču slavila gostujuća igračica rezultatom 3-2. Taj meč je odredio i daljnji tijek susreta, jer da su domaćini poveli igrao bi se daleko neizvjesniji meč.

U drugom meču iskusna internacionalka u dresu Dr. Časla Ni Xie pobjedila je domaću igračicu Karlu Franović i dovela gostujuću ekipu do rezultata 2-0. U trećem meču igrao se odličan stolni tenis između domaće Ivane Malobabić i Mirele Đurak gdje je slavila Ivana pokazala odličnu formu i slavila rezultatom 3-2. Tada za stol staju Petra Petek i gostujuća Ni Xie gdje igračica zagrebačke momčadi slavi rezultatom 3-1 i donosi ukupnu pobjedu za ekipu STK Dr. Časla rezultatom 3-1.

Ukupno gledano meč je bio jako kvalitetan i možda je mogao otići na stranu domaće ekipe da je u prvom meču Petra Petek uspjela pobjediti Ivanu Tubikanec. Raduje da se ekipa STK Varaždina ravnopravno nosila s prošlogodišnjim prvakom Hrvatske i finalistom Lige prvakinja.

Komentari

Komentara