Povežite se s nama

Košarka

“Stotka” Vindije

Objavljeno:

- dana

KOŠARKA A2 LIGA SJEVER

Uoči novog 14. kola 2 A košarkaške lige Sjever podjestimo se rezultata prošlog kola.

U 13. kolu 2. A košarkaške lige Sjever odigrani su sljedeći susreti: Radnik – Čakovec 66:69, Međimurje – Bjelovar 93:104, Vindija – Rudar Cimper 106:54, Grafičar – Petar Zrinski 85:65, Mladost – Ivančica 78:57, Podravac – Koprivnica 116:47. Na prvenstvenoj ljestvici i dalje su izjednačene ekipe Čakovca i Mladosti s po 24 boda, a slijedi ih s bodom manje ludbreški Grafičar, Vindija je osma s 18 bodova i utakmicom manje, a Ivančica je deveta sa 16 osvojenih bodova.
– Utakmica i pobjeda protiv ekipe koja je prošlo kolo pobijedila lidera prvenstva te ima kvalitetnu visoku unutarnju liniju predvođenu Ljoljićem 2,12 i Tomićem 2,04 cm, zavređuje respekt. Prije svega čestitke mojim igračima na zasluženoj pobjedi, borbenosti, htijenju, zalaganju. Ekipa koja u dva navrata pobijedi svojeg suparnika više od 50 razlike, zavređuje samo čestitke, respekt i naklon do poda – komentirao je susret trener Grafičara Dražen Cesar. U subotu je na rasporedu 14. kolo u kojem Ludbrežani igraju protiv Ivančice u Ivancu.

Izvor:
Foto:

Košarka

KK Varteks i Košarkaška akademija MRAV organiziraju ogledni trening za košarkaše osnovne školske dobi u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Košarkaški klub Varteks Varaždin kao partner na projektima koje provodi Košarkaška akademija Mrav iz Zagreba, poziva sve dječake koji su zainteresirani da se bave košarkom, a rođeni su 2008., 2009., 2010., 2011., 2012. i 2013. godine da se priključe oglednom treningu KK Varteks i Košarkaške akademije Mrav.

Program treninga Košarkaške akademije Mrav (bivši KK Zagreb) polazili su naši sadašnji reprezentativci Krunoslav Simon, Dario Šarić, Mario Hezonja i mnogi drugi uspješni košarkaši.

Program Košarkaške akademije Mrav je inkluzivan, i usmjeren je na razvitak svih potrebnih vještina i osobina kako bi svaki polaznik postigao samo ispunjenje.

Ogledni trening održat će se u subotu, 10.09. u Sportskoj dvorani Graberje.

Prvi na rasporedu u 14:00 sati, ogledni je trening za dječake rođene 2008. i 2009. godine.

U 16:00 sati, ogledni trening je za dječake rođene 2010., 2011., 2012. i 2013. godine.

Sudjelovanje u treningu je besplatno za sve polaznike te je jedina obaveza polaznika da su u sportskoj opremi i da ponesu svoju košarkašku loptu. Trening provode educirani treneri košarkaške akademije Mrav s višegodišnjim iskustvom rada s mladim igračima, trening u 14:00 sati je pod vodstvom trenera Andreja Tesle, a trening u 16:00 sati je pod vodstvom trenera Krešimira Bilića. Vidimo se u subotu – poručuju iz KK Varteksa.

Nastavite čitati

Košarka

Besplatni ljetni košarkaški kamp KK Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Košarkaški klub Varteks Varaždin sezonu završava besplatnim kampom sporta za dječake od 1. do 4. razreda OŠ, od 27. lipnja do 1. srpnja. 

Ove godine KK Varteks formirao je tri selekcije mlađih dječaka do 9, 11 i 13 godina, dok je prva ekipa Varteksa završila sezonu na četvrtom mjestu u Trećoj hrvatskoj ligi.
Sljedeće sezone očekuju još bolje rezultate, prvenstveno u mlađim dobnim kategorijama i veći broj djece da se uključi u sport, odnosno košarku, što je primarni cilj kluba. 
S treninzima i pripremama nastavljaju tijekom ljeta, a sve zainteresirane pozivaju da im se priključe.

Prijave su moguće putem maila: [email protected] ili na Facebook stranici kluba KK Varteks Varaždin.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje