Povežite se s nama

Zabava & Stil

Strastveni navijači iz Novakovca danas posjetili selo Modrići, rodno mjesto najboljeg veznjaka svijeta!

Objavljeno:

- dana

Da je danas sve podređeno finalu Svjetskog prvenstva u nogometu, potvrđuju i trojica prijatelja koji su danas ujutro posjetili selo Modrići.

Odjeveni u dres, koga drugog nego slavnog Luke Modrića, trojica strastvenih navijača iz Novakovca – Igor Janković, Bruno Šamarija i Davor Gregurić, posjetili su rodno selo najboljeg veznog igrača na svijetu!

– Idemo s mora pa smo posjetili selo gdje je Modrić napravio svoje prve korake. Kraj Obrovca je živio do svoje pete godine – naveli su dečki i time pružili podršku svim Vatrenim.

Poslali su nam par fotografija kako bi ovjekovječili ovaj, za njih poseban trenutak!

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati