Povežite se s nama

Međimurje

Studenti održivog razvoja na čekanju

Objavljeno:

- dana

NEMAJU TITULE

Na 3. sjednici Antikorupcijskog povjerenstva Međimurske županije, njegov predsjednik Mladen Babić se osvrnuo na prošlu sjednicu, tijekom koje je iznijeta problematika stjecanja stručnog nazivlja za studente održivog razvoja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu.

Njima je, podsjećamo, pri upisu obećana titula prvostupnik, inženjer strojarstva ili graditeljstva, što im u konačnici nije omogućeno.

– Evidentno je da postoji problem koji treba iskomunicirati sa svim dionicima u procesu te iznaći rješenje koje će zadovoljiti sve uključene strane – istaknuo je Babić i predložio sastanak na kojem bi sudjelovali predstavnici Veleučilišta i studenata te sami članovi Povjerenstva. Inače, s ciljem suzbijanja korupcije i nulte tolerancije prema korupciji na razini lokalne i područne (regionalne) samouprave, Međimurska županija je u okviru svog djelokruga rada dala Povjerenstvu prijedlog Akcijskog plana za razdoblje od 2015. do 2017. godine.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje